Filters

Triple Rhombus

Triple rhombus is een trendy profiel dat uw gevel een speelse driedimensionale uitstraling geeft. Het is in zowel een open als gesloten variant beschikbaar, waardoor u in een geniet van deze moderne look van uw huis.

Triple rhombus online bestellen

Het triple rhombusprofiel bestaat uit 3 losse, ruitvormige planken die zijn gemonteerd op gelijke afstand afstand van elkaar op een onderliggende plank. Hierdoor ontstaat het populaire driedimensionale effect waarmee u eenvoudig zelf uw gevel bekleedt. In onze online houthandel vindt u verschillende soorten, gemaakt van douglas hout of thermisch ayous. Deze laatste heeft bijna geen onderhoud meer nodig en is een zeer duurzame keuze. Douglas hout behandelt u met een beits of olie. Zo zorgt u ervoor dat douglas hout optimaal is beschermd en dat het niet vergrijst. Wat uw voorkeur ook is, met een paar muisklikken kunt u ze eenvoudig snel bestellen en bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

Eenvoudige montage met een perfect resultaat

Naast gevelbekleding is dit rhombusprofiel ook ideaal voor het maken van een schutting. Want deze planken kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Monteren kunt u eenvoudig zelf met de juiste bouwproducten. Heeft u vragen over de montage van het triple rhombusprofiel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u hier graag over en zij kunnen ook al uw andere vragen beantwoorden over triple rhombus.

Veelgestelde vragen over triple rhombus

Profiel
Dit is een profiel met daarop drie ruitvormige plankdelen bevestigd. Dit samen geeft een driedimensionaal effect. Het is te gebruiken als gevelbekleding, schutting en voor het bekleden van wanden in uw interieur.

 

Houtsoorten
Bij Houtdirect vindt u de houtsoorten thermisch ayous en douglas. Wilt u zeker weten dat de door u gekozen houtsoort geschikt is voor uw project? Bel dan met onze klantenservice. Zij adviseren u graag.

Ideaal
Gebruik dit profiel voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zoals gevelbekleding, schutting, afbakening of voor het bekleden van wanden in uw interieur. Het geeft een speels moderne uitstraling aan uw project. 

 

Uw klus
Wilt u zeker weten of triple rhombus geschikt is voor uw volgende project? Bel dan met onze klantenservice. Zij adviseren u graag.

Nee
Door het modificatieproces is thermisch ayous bijna onderhoudsvrij. Mocht u het mooi vinden, dan kunt het natuurlijk altijd een behandeling geven met olie, voor een glanzende finishing touch.  

Ja
Siberisch lariks dubbele rhombus zwart bestelt u eenvoudig online bij Houtdirect. Deze planken geven een chique look aan uw gevel of schutting. Daarnaast doet u de montage eenvoudig zelf. Heeft u vragen over deze unieke planken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij geven u graag passend advies.

 
Sorteren op
5 resultaten

Ayous Triple Rhombus 25x145 mm

Lengte: 1850
€ 29.50 incl. btw

Ayous Triple Rhombus 25x145 mm

Lengte: 2150
€ 34.25 incl. btw

Ayous Triple Rhombus 25x145 mm

Lengte: 2450
€ 39.00 incl. btw

Ayous Triple Rhombus 25x145 mm

Lengte: 2750
€ 43.80 incl. btw

Ayous Triple Rhombus 25x145 mm

Lengte: 3050
€ 48.60 incl. btw