Filters

Zweeds rabat

Zweeds rabat bestaat uit speciaal vormgegeven houten planken die gemaakt zijn om horizontaal tegen uw gevel te plaatsen. Hiermee geeft u uw huis een nieuwe look in een handomdraai. Koop ze bij Houtdirect van de beste kwaliteit en geniet van de prachtige uitstraling.


Alle soorten Zweeds rabat: Zweeds Rabat Thermisch Vuren, Zweeds Rabat Douglas Hout, Zweeds Rabat EikenhoutZweeds Rabat Western Red Cedar

Online Zweeds rabat kopen voor uw gevel

Een Zweeds rabatdeel is een houten plank met een sponning aan de onderkant. Deze constructie zorgt voor een andere 'overlap' van de planken ten opzichte van een halfhouts rabat, ook wel potdekselen genoemd. Wij bieden een assortiment Zweedse rabatdelen van douglas en eikenhout. De Zweedse rabat planken bieden we in verschillende lengtematen aan: van 2 tot 5 meter. Bovendien kunt u kiezen uit de blanco varianten en natuurlijk het populaire zwarte Zweedse rabat. Bij Houtdirect bestelt u deze en al uw andere hout en benodigde bouwmaterialen eenvoudig online.

Zwart Zweeds rabat voor een karakteristieke look

Deze Zweeds rabatdelen zijn verkrijgbaar in de natuurlijke houtkleuren maar ook in zwart thermisch vuren en douglas hout. Dit geeft uw gevel direct een klassiek chique look. Daarnaast zorgt eikenhout voor een warmere en klassieke uitstraling. Wat uw voorkeur ook heeft, met deze gevelbekleding bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Denk voor het maken van een dichte schutting ook aan deze Zweeds rabat planken. Zo zit u direct beschut en kunt u genieten van de privacy in uw tuin. Wij snappen daarom heel goed dat steeds vaker ook voor een schutting wordt gekozen voor deze unieke planken.

Zelf monteren en genieten van het resultaat

Hoe kunt u Zweeds rabat bevestigen? Dit kunt u eenvoudig zelf met de juiste rvs schroeven en instructie. Ook een schutting maakt u in een handomdraai. Begin hierbij altijd met de brede zijde naar onderen om zo van onder naar boven omhoog te stapelen. Daarnaast adviseren wij u om de douglas en eiken variant te behandelen met een olie of beits. Zo beschermt u het hout en behoudt u de natuurlijke uitstraling. Douglas zal door de jaren heen prachtig vergrijzen als u dit niet behandelt. Thermisch vuren heeft al een modificatiebehandeling ondergaan, waardoor het zeer duurzaam is. Hierdoor heeft het ook weinig tot geen onderhoud meer nodig. Ideaal dus!

Tips van Houtdirect

Weet u nu niet precies of Zweeds rabat de juiste keuze is voor uw project? Of wilt u tips over wat u allemaal kunt maken met deze planken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee. Neem ook een kijkje op ons YouTube-kanaal voor inspirerende klusvideo’s en lees onze blogs over hoe u hout kunt beitsen.

Veelgestelde vragen over Zweeds rabat

Rustieke uitstraling en kwaliteit
Zweeds rabat is een schuine plank met een sponning aan de onderkant. Deze zorgt voor een andere 'overlap' van de planken. Met zijn rustieke uitstraling is het een houtsoort die staat voor kwaliteit.

 

Ons assortiment
In ons assortiment vindt u Zweeds rabat van douglas, eiken en gemodificeerd vuren. De planken bieden we in verschillende lengtematen aan: van 3 tot 5 meter. Bovendien kunt u kiezen uit de blanco variant en natuurlijk het geliefde zwarte Zweeds rabat.

Behandeling
Wij adviseren om douglas en eiken rabatdelen te behandelen met een olie of beits voordat ze worden toegepast. Hierdoor zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf en wordt de levensduur verlengd. De thermisch vuren variant heeft al een modificatieproces ondergaan, waardoor deze geen behandeling meer nodig heeft. 

 

Onderhoud
Na de behandeling met olie of beits hebben deze Zweeds rabatdelen weinig tot geen onderhoud meer nodig. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een prachtig resultaat.

Van gevelbekleding tot schutting, de mogelijkheden zijn divers
Het Zweeds rabat van Houtdirect is van de beste kwaliteit en is in combinatie met zijn mooie, rustieke uitstraling erg populair als gevelbekleding. Daarnaast wordt het vaak gekozen bij het maken van een dichte schutting. De mogelijkheden met deze houtsoort zijn divers. 

 

Advies voor uw project
Onze houtspecialisten geven u graag advies over alles wat u nodig heeft voor uw project. Kom langs in onze showroom en bekijk en vergelijk de verschillende houtsoorten. Kies wat past bij u!

Ja, dat kan!

 

Bewerkingsmogelijkheden
In onze houtzagerij kunnen wij uw Zweeds rabat korten, zagen en schaven. 

 

Kosten
We werken met een starttarief van € 10,00 dat wordt verhoogd met € 15,00 voor ieder kwartier dat we bezig zijn met de bewerking van uw hout. 

 

Totale service
Met de keuze om uw hout door ons te laten bewerken bent u verzekerd van het feit dat uw hout professioneel correct is bewerkt. Zo kunt u direct aan de slag met uw project. En mocht u nog vragen hebben, dan staan wij klaar met ons advies. Wij bieden u de totale service in onze online houthandel.

 
Sorteren op
16 resultaten

Vuren geimpregneerd Zweeds rabat zwart 23x195

Lengte: 3000
€ 12.75 incl. btw

Vuren geimpregneerd Zweeds rabat zwart 23x195

Lengte: 4200
€ 17.85 incl. btw

Vuren geimpregneerd Zweeds rabat zwart 23x195

Lengte: 5100
€ 21.65 incl. btw

Vuren gemodificeerd Zweeds Rabat Zwart fijnbezaagd 10/21x190x5100

Lengte: 5100
€ 53.00 incl. btw

Vuren gemodificeerd Zweeds Rabat fijnbezaagd 10/21x190x5100

Lengte: 5100
€ 40.60 incl. btw

Western Red Cedar Zweeds rabat 17x185

Lengte: 2450
€ 21.35 incl. btw

Zweeds rabat zwart 25x185

Lengte: 3000
€ 17.25 incl. btw

Zweeds rabat zwart 25x185

Lengte: 4000
€ 23.00 incl. btw

Zweeds rabat zwart 25x185

Lengte: 5000
€ 28.75 incl. btw

Douglas Zweeds rabat 25x185 mm

Lengte: 3000
€ 11.85 incl. btw

Douglas Zweeds rabat 25x185 mm

Lengte: 4000
€ 15.80 incl. btw

Douglas Zweeds rabat 25x185 mm

Lengte: 5000
€ 19.75 incl. btw

Eiken Zweeds Rabat model Siding geschaafde zichtzijde 24x170x2000 mm

Lengte: 2000
€ 30.75 incl. btw

Eiken fijnbezaagd zweeds rabat 27x180

Lengte: 2000
€ 28.35 incl. btw

Eiken fijnbezaagd zweeds rabat 27x180

Lengte: 2500
€ 36.85 incl. btw

Eiken fijnbezaagd zweeds rabat 27x180

Lengte: 2800
€ 39.70 incl. btw