Cilinderkopschroeven

Cilinderkopschroeven, ook wel rondkopschroeven genoemd, worden gebruikt voor het bevestigen van metaal op hout of in een plug door het rechte gedeelte onder de kop. Het is de perfecte schroef om metalen beugels of profielen vast te zetten. Bij Houtdirect verkopen we de HECO-TOPIX-CC cilinderkopschroeven omdat deze zowel kan als verbindingsmiddel in de nieuwbouw kunnen worden gebruikt, als voor het versterken van houtconstructies in de bestaande bouw.

Verbindingsmiddel

Cilinderkopschroeven zijn ontwikkeld als verbindingsmiddel voor het overbrengen van hoge trekkrachten en drukkrachten in de houtbouw. Daarbij wordt ze gekenmerkt door twee belangrijke voordelen:
 
  • De schroef bestaat uit twee schroefdraden met een verschillende schroefdraadspoed, die ervoor zorgen dat de onderdelen die moeten worden verbonden, naar elkaar worden getrokken.
  • Dankzij de combinatie van de HECO-TOPIX punt en cilinderkop zijn ook de kleinste schroefafstanden mogelijk zonder het hout te splijten.

Bijpassende bouwproducten

Bij Houtidrect koopt u de cilinderschroeven die u nodig heeft voor uw bouwproject. Voor het bevestigen van hout & tuinhout is het zeer belangrijk dat ook uw bouwproducten passen bij het materiaal en doel. Met de schroeven & nagels van Houtdirect verbindt u eenvoudig en stevig alle soorten materiaal! Zoekt u specifieke schroeven en komt u die niet tegen in onze webshop? Neem dan even contact op, wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar een alternatief.
 
 
Sorteren op
3 resultaten