Paalhouders

Paalhouders in alle soorten en maten voor iedere klus! Verstelbaar, zware paaldrager, paalhouder met pen of plaat, Houtdirect heeft het allemaal in onze overzichtelijke shop! Zorg ervoor dat uw houten of composieten palen stevig bevestigd kunnen worden in de grond, een goed begin is het halve werk!

Stevige bevestiging 

Naast een stevige bevestiging, bieden de paalhouders ook nog eens extra bescherming tegen de aantasting van uw hout omdat het niet in de grond staat. Zo wordt dus houtrot of aantasting door schimmels of insecten voorkomen. Gaat u een schutting of poort zelf plaatsen? Zorg dan voor een goede planning en schaf al uw materialen gelijktijdig aan bij Houtdirect. U vindt alle benodigdheden onder bouwproducten en hout & tuinhout. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag!

Plaatsing van paalhouders

Om bij de plaatsing van een schutting paalhouders met pen op gelijke hoogte te kunnen plaatsen, raden we u aan om eerst een lijn te spannen die de hoogte van de paalhouders bepaalt. Gaat u zelf een schutting of pergola plaatsen op een verharde ondergrond? Kies dan voor een paalhouder met de plaat. De plaat schroeft u makkelijk vast op een houten ondergrond of u verankert deze op steen. Als u vragen heeft over de juiste toepassing van onze bouwproducten, informeer dan bij onze klantenservice. Zij adviseren u graag.

 
 

Veelgestelde vragen over paalhouders

De uitkomst 
Paalhouders zijn uitermate geschikt om de palen van een schutting te bevestigen op een moeilijk doordringbare ondergrond. Ook kunt u deze rechtstreeks bevestigen op bijvoorbeeld hardhout of cement. Hierdoor maakt u een solide constructie om bijvoorbeeld uw schutting of pergola op te bouwen.

 

Verschillende soorten
Bij Houtdirect vindt u diverse soorten paalhouders, zoals een verstelbare paaldrager, zware paaldrager, LX-vorm paaldrager, paalhouder met pen en een paalhouder met plaat. Deze laatste is ideaal als u een verharde ondergrond heeft. Wilt u weten welke paalhouder u nodig heeft voor uw project? Bel dan met onze klantenservice. Zij adviseren u graag. 

Op een rijtje:

  • verstelbare paaldrager

  • zware paaldrager

  • LX-vorm paaldrager

  • paalhouder met pen 

  • paalhouder met plaat

Bij Houtdirect vindt u online diverse afmetingen van deze verschillende paalhouders. Elk hebben ze hun eigen voordelen en eigenschappen.
 

Advies nodig
Weet u niet welke paalhouder het beste is voor uw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u het juiste antwoord geven. 

Ja
Juist door te kiezen voor paalhouders zorgt u ervoor dat uw houten schutting, pergola of overkapping niet direct wordt blootgesteld aan de grond. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw hout waardoor een paalhouder een duurzame keuze is voor uw project.

 
Sorteren op
3 resultaten

Verstelbare paaldrager

€ 22.65 incl. btw

Zware Paaldrager 250 mm hoog

€ 59.95 incl. btw

Zware Paaldrager 500 mm hoog

€ 69.95 incl. btw