Filters

Dikte

Douglas Vlonderplanken

Bent u van plan om een prachtige hout-look aan uw tuin te geven? Dan zijn douglas vlonderplanken ideaal om deze metamorfose te realiseren! Koop ze eenvoudig en voordelig online bij Houtdirect.

Douglas vlonderplanken online kopen

In ons assortiment vindt u gladde vlonderplanken in diverse lengtematen:

Ook bieden wij vlonderplanken aan met een profiel. Kies wat past bij uw project en geniet jarenlang van een prachtig eindresultaat.

Verrassende buitenruimte

Douglas vlonderplanken zien we steeds vaker terug om terrassen en paden mee aan te leggen. Of wat dacht u van de randen van zwembaden of jacuzzi’s? Realiseer een complete zwemtuin met een bijzondere allure! Door het ‘spelen’ met hout & tuinhout versterken huis en tuin elkaar en vormen samen een geheel. Combineer de houten componenten met een netjes aangelegde tuin en hardstenen tegels en uw buitenruimte zal eruit zien als een plaatje!

Vlonders onbehandeld

Als u kiest voor onbehandeld douglas hout, dan kunt u deze behandelen met een beits, zodat er een beschermende en vuilafstotende laag wordt aangebracht. Want als u het hout niet behandelt, zal de warme, geel bruine kleur veranderen in grijs. Bij aanschaf van de vlonders krijgt u uiteraard passend advies over het onderhoud. Als u graag met blote voeten over het terras loopt, adviseren we douglas vlonderplanken. Deze zijn namelijk altijd geschaafd en voorzien van een antislip profiel.

Onderhoud vlonderplanken

Het hoeft niet zo te zijn dat vlonderplanken met groevenstructuur bij nattigheid minder glad zijn. Het is namelijk zo dat zich tussen de groeven vuil of algen kan ophopen, waardoor de terrasdelen glad kunnen worden. Het is een kwestie van bijhouden en een keer per week met de bezem eroverheen om dit te voorkomen. Gebruik in ieder geval nooit een hogedrukreiniger, omdat dit de vlonderplanken van douglas hout aanzienlijk kan beschadigen. Hiermee spuit u namelijk de nerven open waardoor het vuil en de eventuele algen in de vlonders worden gespoten. Heeft u vragen over het onderhoud? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen, wij denken graag met u mee!

Sorteren op
5 resultaten

Douglas vlonderplanken 25x140

Lengte: 3050
€ 16,15 incl. btw
€ 37,85 per m²

Douglas vlonderplanken 25x140

Lengte: 4250
€ 18,80 incl. btw
€ 31,60 per m²

Douglas vlonderplanken 25x140

Lengte: 4900
€ 21,70 incl. btw
€ 31,65 per m²

Douglas vlonderplanken glad 27x190

Lengte: 3000
€ 18,90 incl. btw
€ 33,20 per m²

Douglas vlonderplanken glad 27x190

Lengte: 4000
€ 25,- incl. btw
€ 32,90 per m²