Filters

Houtsoort
Dikte

Timmerpanelen

Op een snelle en eenvoudige manier een uniek meubelstuk toevoegen aan uw interieur? Dat kan met onze houten timmerpanelen. De kwaliteit en uitstraling van het hout van deze meubelpanelen zorgen dat u in een handomdraai uw eigen tafel, kast of vensterbank creëert.

Meubelpanelen op maat

Vanzelfsprekend leveren wij onze meubelpanelen en timmerpanelen op maat. Vindt u het lastig om in te schatten wat u nodig hebt voor uw project? Wij geven u graag advies zodat u door kunt met uw project. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Waalwijk. 

Timmerpanelen in verschillende kleuren

Onze timmerpanelen hebben een natuurlijke uitstraling en geven karakter aan uw project. Wij bieden de timmerpanelen aan in de unieke kleur van grenen maar ook in gegrond wit. U kunt zelf kiezen welke uitstraling uw project nodig heeft om het uniek te maken. 

Kwaliteit en service van online houthandel Houtdirect

Bij ons kunt terecht voor hout in vele uitvoeringen en bijbehorende bouwproducten. Daarnaast kunt u rekenen op een goede service, ook al koopt u bij een webshop, als u vragen heeft staat ons enthousiaste team voor u klaar. Wij geven advies over de juiste toepassingen van het hout en denken met u mee. Heeft u dus vragen? Neem contact op!

Timmerpanelen

Houtdirect is de online aanbieder van timmerpanelen. Wij geven u graag advies over hoeveel timmerpanelen u nodig heeft voor uw project. Vervolgens kunt u deze eenvoudig online via onze website bestellen.

Niets :)

Grenen timmerpanelen
Houtdirect biedt grenen timmerpanelen aan. Deze grenen timmerpanelen bestaan uit lange lamellen die samen verlijmd worden tot één paneel.

Goede houtsoort
Grenen is een kwalitatief goede houtsoort die niet snel krom trekt. Daarnaast heeft het een rustieke uitstraling en is naar wens te bewerken met lak, verf of beits.

Uniek interieur
Van meubelpanelen kunt u veel meubels maken voor een uniek interieur. Voorbeelden zijn een tafel, wanddecoratie, kast, vensterbank, radiatorombouw of bijvoorbeeld bank.

Wij denken mee
U bedenkt het en wij van Houtdirect denken graag met u mee in de mogelijkheden.
Snelle levering
Bij Houtdirect proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk aan u uit te leveren. U ontvangt een bericht wanneer u kunt afhalen of wanneer de bestelling wordt geleverd.

Levertijd
Momenteel bedraagt de levertijd circa 3 tot 4 weken. Kleine bestellingen per post worden binnen circa 3 dagen geleverd.
Sorteren op
3 resultaten

Grenen timmerpanelen wit gegrond 30x550x2700 mm

Lengte: 2700
€ 85,- incl. btw

Vuren timmerpanelen 18x600x2650 mm

Lengte: 2650
€ 52,50 incl. btw

Vuren timmerpanelen 28x600x2650 mm

Lengte: 2650
€ 81,75 incl. btw