Filters

Timmerpanelen

Op een snelle en eenvoudige manier een uniek meubelstuk toevoegen aan uw interieur? Dat kan met onze houten timmerpanelen. De kwaliteit en uitstraling van het hout van deze meubelpanelen zorgen dat u in een handomdraai uw eigen tafel, kast of vensterbank creëert.

Meubelpanelen op maat

Vanzelfsprekend leveren wij onze meubelpanelen en timmerpanelen op maat. Vindt u het lastig om in te schatten wat u nodig hebt voor uw project? Wij geven u graag advies zodat u door kunt met uw project. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in S-Gravendeel. 

Timmerpanelen in verschillende kleuren

Onze timmerpanelen hebben een natuurlijke uitstraling en geven karakter aan uw project. Wij bieden de timmerpanelen aan in de unieke kleur van grenen maar ook in gegrond wit. U kunt zelf kiezen welke uitstraling uw project nodig heeft om het uniek te maken. 

Kwaliteit en service van online houthandel Houtdirect

Bij ons kunt terecht voor hout in vele uitvoeringen en bijbehorende bouwproducten. Daarnaast kunt u rekenen op een goede service, ook al koopt u bij een webshop, als u vragen heeft staat ons enthousiaste team voor u klaar. Wij geven advies over de juiste toepassingen van het hout en denken met u mee. Heeft u dus vragen? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over timmerpanelen

Ja
In onze eigen houtzagerij kunnen wij de panelen in de maat zagen die u nodig heeft. De prijs hiervan is € 10,00 per paneel.

 

Advies nodig?
Wilt u meer informatie over de afmetingen van de panelen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

Lamellen
Een meubelpaneel, ook wel timmerpaneel genaamd, bestaat uit verlijmde lange lamellen waardoor een massief houten oppervlak ontstaat. Hierdoor is het kant-en-klaar voor gebruik en kunt u er bijvoorbeeld een tafel of kast van maken.

 

Grenen of vuren
Deze 2 houtsoorten vindt u in onze online houthandel en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook trekken ze niet snel krom, waardoor u jarenlang onbezorgd kunt genieten van een prachtig resultaat.

Grenen en vuren lamellen
Van deze kwaliteitshoutsoorten worden onze timmerpanelen gemaakt. Door het verlijmen van de grenen en vuren lamellen ontstaat er een massief houten oppervlak. Hier kunt u verschillende projecten van maken, zoals kasten of tafels.

 

Kant-en-klaar
Door de speciale verlijmtechniek trekken deze meubelpanelen niet snel krom en kunt u direct aan de slag. Nog advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

 

Eenvoudig online
Houtdirect is dé online houthandel voor uw timmerpanelen. Wij geven u graag advies over hoeveel panelen u nodig heeft voor uw project. Vervolgens kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen.

Niets :)

Grenen timmerpanelen
Houtdirect biedt grenen timmerpanelen aan. Deze grenen timmerpanelen bestaan uit lange lamellen die samen verlijmd worden tot één paneel.

Goede houtsoort
Grenen is een kwalitatief goede houtsoort die niet snel krom trekt. Daarnaast heeft het een rustieke uitstraling en is naar wens te bewerken met lak, verf of beits.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Denk aan:

  • bureaus

  • werkbladen

  • keukenkasten

  • boekenkasten

  • tv-meubels

  • bed-ombouw

  • ombouw radiator

 

Advies nodig?
Weet u niet precies wat u allemaal nodig heeft voor uw klus? Neem dan contact op met onze vakmensen. Zij denken graag met u mee.

Snelle levering
Bij Houtdirect proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk aan u uit te leveren. U ontvangt een bericht wanneer u kunt afhalen of wanneer de bestelling wordt geleverd.

Levertijd
Momenteel bedraagt de levertijd circa 3 tot 4 weken. Kleine bestellingen per post worden binnen circa 3 dagen geleverd.
 
Sorteren op
10 resultaten

Eiken paneel 30x450 mm

Lengte: 2500
€ 229.00 incl. btw

Eiken paneel 30x450 mm

Lengte: 3000
€ 289.00 incl. btw

Eiken paneel 30x600 mm

Lengte: 2500
€ 304.50 incl. btw

Eiken paneel 30x600 mm

Lengte: 3000
€ 384.55 incl. btw

Eiken paneel 40x450 mm

Lengte: 2500
€ 285.50 incl. btw

Eiken paneel 40x450 mm

Lengte: 3000
€ 359.50 incl. btw

Eiken paneel 40x600 mm

Lengte: 2500
€ 379.50 incl. btw

Eiken paneel 40x600 mm

Lengte: 3000
€ 477.50 incl. btw

Vuren timmerpanelen 18x600x2650 mm

Lengte: 2650
€ 52.50 incl. btw

Vuren timmerpanelen 28x600x2650 mm

Lengte: 2650
€ 81.75 incl. btw