Filters

Betonpoeren

Denkt u aan het bouwen van een overkapping, tuinhuis of schutting? Dan mogen betonpoeren niet ontbreken in uw constructie. Zij zorgen voor de solide basis waarop u kunt bouwen en zo lang en onbezorgd kunt genieten van het resultaat.

Kijk ook eens bij onze HARDSTENEN SOKKELS

Online betonpoeren kopen

In ons assortiment vindt u betonpoeren met en zonder facetrand. Deze rand heeft enkel een esthetische waarde. Kies de poer die u mooi vindt aansluiten bij uw constructie en die de juiste lengte- en breedtemaat heeft om uw project te dragen:

Vergeet bij uw bestelling niet om te denken aan de opsluitbanden. Hiermee werkt u de constructie mooi af.

Waarom gebruikt u een betonpoer?

Bij een zwaardere constructie zoals een overkapping, tuinhuis of schutting, heeft u een solide en duurzame fundering nodig om op te kunnen bouwen. Want u moet er toch niet aan denken dat uw schuttingdelen bij een winterse storm in de tuin van de buren belanden? Om dit te voorkomen, gebruikt u onze solide betonpoeren. Denk hier ook aan bij het plaatsen van een speeltoestel of een hekwerk om uw tuin. Betonpoeren mogen ook hier niet ontbreken.

Een solide fundering maakt u eenvoudig zelf

Het plaatsen van een stevige fundering door middel van betonpoeren, gaat eigenlijk heel eenvoudig. U graaft een gat, plaatst er de betonpoer in en vult het op met snelcement. Voor de stabiliteit kunt u onderin het gat eerst nog een funderingstegel plaatsen. Door de snelle uitharding kunt u daarna starten met uw verdere constructie. Uiteraard is het wel zaak om te controleren of de poeren waterpas staan. Maar dat wist u natuurlijk allang!

Betonpoeren zijn onmisbaar in uw constructie

Funderingen zijn cruciaal voor bouwwerken. In de eerste plaats is een hechte fundering onmisbaar voor architecten en bouwbedrijven. Bouwwerken moeten bij alle weersomstandigheden betrouwbaar en stabiel op hun plek blijven staan. Als u namelijk iets niet wilt, is het wel instortende gebouwen, muren of schuttingen. Met de kracht van betonpoeren voorkomt u dit. Een tweede pluspunt van de betonpoer is dat die de levensduur van de constructies verlengt. Hiermee wordt de kans op verzakkingen of scheuren een stuk kleiner. Zorg dat u zich daarom, voordat u aan een nieuw project begint, goed laat informeren over welke betonpoeren het meest geschikt zijn. Naast het uitkiezen van Hout & Tuinhout, is het dus belangrijk om de juiste bouwproducten te bestellen, want ze moeten groot genoeg zijn om uw bouwwerk te dragen. Bij Houtdirect adviseren wij u hier graag over.


 

Veelgestelde vragen over betonpoeren

Levertijd

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om uw betonpoeren zo snel mogelijk te leveren. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met de verwachte levertijd. Deze ligt rond de 10 à 14 dagen.

Bezorging

Bij bezorging op locatie ontvangt u uiterlijk de avond voor levering een e-mail met het tijdvak waarbinnen u de bestelling kunt verwachten.

Contact

Vragen over de levering? Neem dan contact op, onze klantenservice kijkt graag even met u mee!

Handig!

Dat is handig, uw betonpoeren in slechts een paar muisklikken besteld! Het online bestelproces is eenvoudig:

  • Voeg de producten toe aan uw winkelwagentje
  • Niets vergeten? Ook bijbehorende bouwproducten uitgekozen?
  • Klik dan op 'Ga verder met bestellen'
  • Vul uw contactgegevens in
  • Geef aan of u de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen
  • Selecteer de gewenste betaalmethode
  • Na uw betaling is de bestelling voltooid
  • U ontvangt een bevestigingsmail met de details van uw bestelling
Meer dan hout

Houtdirect is een online houthandel die u meer biedt dan alleen hout en bouwproducten, zoals betonpoeren. Want ook al verkopen wij online, u kunt toch bij ons terecht voor advies op maat.

Klantenservice

Onze klantenservice bestaat uit een team van gedreven houtexperts die uw vragen graag beantwoorden!
Uitgebreid assortiment

Wat een uitgebreid assortiment hout & tuinhout! Ja, dat horen wij wel vaker ? Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Geen zorgen, onze houtexperts denken graag mee!

Contact

Neem contact op via 0416 - 76 08 00 of mail naar info@houtdirect.nl. 
 
Sorteren op
6 resultaten

Betonpoer antraciet 120 mm zonder facetrand

Lengte: 600
€ 32.50 incl. btw

Betonpoer antraciet 150 mm met facetrand

Lengte: 600
€ 32.50 incl. btw

Betonpoer antraciet 150 mm zonder facetrand

Lengte: 600
€ 31.85 incl. btw

Betonpoer antraciet 200 mm zonder facet rand

Lengte: 500
€ 43.30 incl. btw

Betonpoer antraciet 200mm met facetrand

Lengte: 575
€ 44.60 incl. btw

Opsluitband antraciet 60x200x1000 mm

Lengte: 1000
€ 6.65 incl. btw