Filters

Dikte

Betonpoeren

Wanneer u een wat grotere constructie gaat bouwen, zult u ongetwijfeld gebruik willen maken van een stevige basis. Betonpoeren zijn daar uitermate geschikt voor. Deze worden toegepast als ondersteunende fundering en ze zijn bedoeld om de krachten uit het bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Bij Houtdirect verkopen we verschillende lengte- en breedtematen en u heeft de keuze uit betonpoeren met of zonder facetrand.

De functie van een betonpoer

Als u van plan bent om iets te gaan bouwen, zoals een overkapping, carports, tuinhuis, schutting of garage, moet dit natuurlijk op een duurzame wijze. Zo heeft u er langer plezier van. Een goede fundering is daarom heel belangrijk. U moet er toch niet aan denken dat uw schuttingdelen bij een winterse storm in de tuin van de buren belanden? Om dit te voorkomen is een goede fundering voor je overkapping, veranda of ander bouwwerk noodzakelijk. En dat is waar betonpoeren voor dienen. Ook wanneer u bijvoorbeeld een speeltoestel wil plaatsen of een hekwerk om uw tuin, kan het gebruik van betonpoeren van meerwaarde zijn.

Fundering plaatsen

Het plaatsen van een stevige fundering door middel van betonpoeren, gaat eigenlijk heel eenvoudig. U graaft een gat, plaatst er de betonpoer in en vult het op met snelcement. Voor de stabiliteit kunt u onderin het gat eerst nog een funderingstegel plaatsen. Door de snelle uitharding is het mogelijk om vrij vlot met uw verdere bouwproject te starten. Uiteraard is het wel zaak om te controleren of de poeren waterpas staan. Maar dat wist u natuurlijk allang!

De kracht van betonpoeren

Funderingen zijn cruciaal voor bouwwerken. In de eerste plaats is een hechte fundering onmisbaar voor architecten en bouwbedrijven. Bouwwerken moeten bij alle weersomstandigheden betrouwbaar en stabiel op hun plek blijven staan. Als u iets niet wil, is het wel instortende gebouwen, muren of schuttingen. Met de kracht van betonpoeren kunt u dit voorkomen. Een tweede pluspunt van de betonpoer is dat de levensduur van constructies enorm verlengd wordt. Met betonpoeren wordt de kans op verzakkingen of scheuren in elk geval een stuk kleiner. Zorg dat u zich daarom voordat u aan een nieuw project begint, goed laat informeren over welke betonpoeren het meest geschikt zijn. Naast het uitkiezen van Hout & Tuinhout, is het dus belangrijk om de juiste bouwproducten te kiezen, want ze moeten groot genoeg zijn om uw bouwwerk te dragen. Bij Houtdirect kunnen wij u hierover prima adviseren.

FAQ's

Betonpoeren

Levertijd

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om uw betonpoeren zo snel mogelijk te leveren. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met de verwachte levertijd. Deze ligt rond de 10 à 14 dagen.

Bezorging

Bij bezorging op locatie ontvangt u uiterlijk de avond voor levering een e-mail met het tijdvak waarbinnen u de bestelling kunt verwachten.

Contact

Vragen over de levering? Neem dan contact op, onze klantenservice kijkt graag even me u mee!

Handig!

Dat is handig, uw betonpoeren in slechts een paar muisklikken besteld! Het online bestelproces is eenvoudig:

  • Voeg de producten toe aan uw winkelwagentje
  • Niets vergeten? Ook bijbehorende bouwproducten uitgekozen?
  • Klik dan op 'Ga verder met bestellen'
  • Vul uw contactgegevens in
  • Geef aan of u de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen
  • Selecteer de gewenste betaalmethode
  • Na uw betaling is de bestelling voltooid
  • U ontvangt een bevestigingsmail met de details van uw bestelling
Meer dan hout

Houtdirect is een online houthandel die u meer biedt dan alleen hout en bouwproducten, zoals betonpoeren. Want ook al verkopen wij online, u kunt toch bij ons terecht voor advies op maat.

Klantenservice

Onze klantenservice bestaat uit een team van gedreven houtexperts die uw vragen graag beantwoorden!
Uitgebreid assortiment

Wat een uitgebreid assortiment hout & tuinhout! Ja, dat horen wij wel vaker 😊 Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Geen zorgen, onze houtexperts denken graag mee!

Contact

Neem contact op via 0416 - 76 08 00 of mail naar info@houtdirect.nl. 
Sorteren op
6 resultaten

Betonpoer antraciet 150 mm laag met facetrand

Lengte: 100
€ 21,- incl. btw

Betonpoer antraciet 150 mm met facetrand

Lengte: 600
€ 28,90 incl. btw

Betonpoer antraciet 150 mm zonder facetrand

Lengte: 600
€ 28,90 incl. btw

Betonpoer antraciet 200 mm zonder facet rand

Lengte: 500
€ 40,45 incl. btw

Betonpoer antraciet 200mm met facetrand

Lengte: 575
€ 40,45 incl. btw

Opsluitband antraciet 60x200x1000 mm

Lengte: 1000
€ 5,- incl. btw