Filters

IJzerwaren

Of u nu als zzp’er in de bouw werkt of een eigen bouwbedrijf heeft: ijzerwaren zijn onmisbaar! Bij Houtdirect.nl kunt u terecht voor onder ander duimhengen, slotsets, poortframes en nog veel meer bouwproducten, ons hele assortiment is met een paar klikken online te bestellen.

De juiste kwaliteit in huis

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar materiaal voor een klein of een groot project. Bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk; bij Houtdirect vindt u het allemaal. Wij weten wat de professional nodig heeft om prettig te kunnen werken; daarom bieden wij een ruim assortiment aan van de beste ijzerwaren. Maar waar moet u eigenlijk op letten als u deze aanschaft? Hoe weet u zeker dat u de juiste kwaliteit ijzerwaren in huis haalt en welke materialen het beste de klus klaren? Hieronder een paar tips:
 
  • Koop bij een speciaalzaak. Een ding is zeker, als u bij Houtdirect bestelt, bent u verzekerd van ijzerwaren van topkwaliteit en deskundig advies.
  • Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor diverse materialen die nodig zijn om ramen en deuren aan een bouwwerk vast te zetten. Denk hierbij aan scharnieren, sloten maar ook aan duimhengen en plaatduimen. De montage van deze ijzerwaren is soms een kleine puzzel, dan kunnen advies op maat goed en experts die meedenken van pas komen. 
  • In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan ijzerwaren voor verschillende toepassingen. Maar ook diverse houtsoorten, zoals douglas hout en eikenhout, zijn eenvoudig online te bestellen. Net als plaatmateriaal en andere bouwproducten, bijvoorbeeld schroeven & nagels en fundering & poeren. Hierdoor heeft u alle materialen om succesvol uw bouwproject mee af te ronden, op een plek bij elkaar. Dit geeft u de kans om op uw gemak de juiste materialen uit te zoeken en deze vanuit uw stoel online te bestellen, in plaats van bij een drukke onoverzichtelijke bouwmarkt. Tip: als u zeker wilt zijn dat u alle benodigde materialen in één keer bestelt, is het handig om ze op een lijstje af te kunnen strepen.
  • Bekijk goed of het materiaal van het product dat u kiest goed aansluit op het materiaal waar u het op monteert en verzeker u ervan dat u beslag, scharnieren en andere ijzerwaren in het gepaste formaat selecteert.

Houtdirect voor elk project!

Van een poortframe tot een rustieke plaatduim, u vindt het in onze webwinkel. U kunt de ijzerwaren eenvoudig monteren met behulp van onze grote schroeven & nagels collectie. Om uw klusproject vlekkeloos te laten verlopen kunt u eenvoudig en voordelig al uw bouwproducten online bestellen bij Houtdirect.nl!
 
Sorteren op
20 resultaten

B-Fix borderclips RVS voor Padouk en Ipé

€ 95.00 incl. btw

B-Fix one clips RVS voor Padouk en Ipé

€ 149.95 incl. btw

Duimheng zwart 40cm

Lengte: 400
€ 10.20 incl. btw

Duimheng zwart 60cm

Lengte: 600
€ 11.45 incl. btw
€ 424,10 per m²

Duimheng zwart 80cm

€ 12.70 incl. btw

Növlek Hardwood Clip Classic

€ 145.00 incl. btw

Plaatduim gegalvaniseerd

€ 2.30 incl. btw

Plaatduim rustica zwart

Lengte: 235
€ 12.70 incl. btw

Plaatduim zwart

€ 6.35 incl. btw

Plankdrager blinde bevestiging

Lengte: 205
€ 12.50 incl. btw

Slotset RVS

€ 42.65 incl. btw

Slotset zwart

€ 41.05 incl. btw

Verstelbaar duimheng zwart 67 cm

Lengte: 670
€ 21.45 incl. btw