Filters

Vuren Vellingdelen

Vuren vellingdelen zijn ideaal voor het maken van deuren, panelen, dakbeschot, vloer, lambrisering of ander timmerwerk. Gaat u binnenkort aan de slag met de bouw van een nieuwe constructie? Bestel dan eenvoudig uw hout en bouwproducten bij Houtdirect online!

Vuren vellingdelen veer en groef

Het kenmerk van vuren vellingdelen zijn de 45 graden afgeschuinde hoeken. Bij 1-zijde velling heeft alleen de onderkant of bovenkant afgeschuinde hoeken. Bij 2-zijden velling hebben beide kanten afgeschuinde hoeken. Dit model wordt veel gebruikt als dakhout, vandaar dat u de term dakbeschot ook tegenkomt. Ze zijn van prima kwaliteit om als dakbeschot te gebruiken, maar ook als wandbekleding. De vellingdelen van vurenhout zijn voorzien van een veer en groef. Daardoor zijn de planken eenvoudig te verwerken en zorgen bovendien voor een sfeervolle uitstraling.

Hoeveel vuren vellingdelen heeft u nodig?

U kunt zelf berekenen hoeveel u nodig heeft voor uw project. Hiervoor rekent u eerst het aantal strekkende meters aan planken uit. Dit doet u door de oppervlakte te delen door de netto werkende maat. Vervolgens deelt u de totale strekkende meters door de beschikbare lengtes. Als u hulp hierbij hulp nodig heeft, neem dan contact op voordat u online bestelt. We denken graag met u mee.

Hout voor binnen- én buitenprojecten

Met vurenhout vellingdelen in verschillende breedtes en lengtes, behandeld en onbehandeld, hebben wij voor ieder wat wils. Uiteraard kunt u ook voor een andere houtsoort kiezen. Zo hebben douglas vellingdelen een langere levensduur van zo’n 15 jaar. Gaat u voor maximale duurzaamheid, denk dan eens aan het verwerken van eiken vellingdelen. Eikenhout gaat tot wel 20 jaar mee. 

 
Sorteren op
2 resultaten

Vuren vellingdelen blank 18x195

Lengte: 4800
€ 24.10 incl. btw

Vuren vellingdelen wit gegrond 18x190

Lengte: 4500
€ 32.40 incl. btw