Stoffen Wandbekleding

Met stoffen wandbekleding stralen uw wanden direct luxe uit. U heeft de keuze uit diverse kleuren en geeft hiermee een persoonlijke sfeer aan uw interieur. Daarnaast zorgen deze wandpanelen voor een fijne akoestiek in de ruimte en monteert u ze eenvoudig zelf.

Online stoffen wandbekleding kopen

De kwaliteit stoffen die gebruikt worden voor deze wandbekleding geven uw wanden een elegante uitstraling. Zo creëert u in een handomdraai die typisch Scandinavische sfeer in uw kamer. De stof is gemonteerd op een duurzaam houten framework, dit zorgt voor een geluiddempend effect. Hierdoor ontstaat er een aangename akoestiek in bijvoorbeeld uw slaapkamer. Dat draagt bij aan een goede nachtrust en daar wordt iedereen blij van. Ook zijn de wandpanelen brandwerend, dit zorgt voor een veilig gevoel. Kies de kleur die past bij uw kamer en bestel online in onze houthandel. Denk bij uw bestelling ook aan de hightack kit zwart en de zwart gelakte afwerkplinten voor de montage.

De nieuwe trend in wandbekleding

Wij zijn enthousiast over deze nieuwe trend in wandbekleding. Dit komt doordat het net een andere look geeft die zich prima laat combineren met de traditionele houten wandpanelen. Juist de combinatie zorgt voor een uniek resultaat. Zo kunt u denken aan een stoffen hoofdbord achter uw bed in combinatie met houten bekleding op de andere wanden. De panelen zijn kant-en-klaar en plaatst u eenvoudig zelf op uw wanden. Lees in onze blog hoe u dit doet. Laat de eindeloze mogelijkheden u inspireren tot het maken van uw droominterieur.

Unieke kleuren

In ons assortiment vindt u stoffen die passen in ieder interieur. Twijfelt u nog over de kleur? Bestel dan een sample van uw favorieten. Op basis hiervan kunt u dan de juiste keuze maken. Of neem contact op met onze klantenservice om onze showroom in s'Gravendeel te bezoeken.


 

Veelgestelde vragen over stoffen wandbekleding

Nee
Het af en toe schoonmaken van uw wandbekleding met een stofdoek is voldoende. 

Ja!
In onze houthandel kunnen wij uw stoffen wandpanelen in de maat zagen die u nodig heeft voor uw project. Zo weet u zeker dat het vakkundig gebeurt. De prijs voor het op maat zagen van een wandpaneel is € 10,00 per paneel.

Eenvoudig zelf uw stoffen wandpanelen plaatsen
De panelen zijn kant-en-klaar en u kunt ze direct monteren op uw wanden.

Blog en instructievideo
In onze blog leest u de stappen die u doorloopt bij het monteren van uw wandpanelen. Ook vindt u hier onze instructievideo met praktische tips. Zo geniet u snel van een prachtig resultaat.

Natuurlijk!
In onze showroom in Waalwijk laten wij u graag alle stoffen wandpanelen zien. Bel met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken voor uw bezoek.

Samples bestellen
Ook kunt u samples bestellen van de diverse wandpanelen. Zo krijgt u een goed beeld van wat past bij uw interieur. 

 
Sorteren op
3 resultaten

Wood4wall Britt 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Freja 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Inga 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw