Filters

Hardhout Multiplex

In onze webshop vindt u natuurlijk ook de populaire hardhout multiplex en triplex platen. Deze zijn toe te passen bij ontelbaar verschillende projecten. Dit plaatmateriaal is sterk en uitstekend geschikt voor binnentimmerwerk of beschutte buitentoepassingen. Wij bieden het greenplex- FSC multiplex dat zich gemakkelijk laat zagen en frezen en prima gegrondverfd kan worden. Daarnaast vindt u ook de interieurplaten I-PRIME op basis van multiplex/triplex in ons assortiment met een gladde, fabrieksmatig aangebrachte primer. Handig, want zo heeft u aan het aflakken weinig werk!

Multiplex van hardhout

Het voordeel van hardhout multiplex is dat het watervast verlijmd is en daardoor vochtwerend. Ideaal voor allerlei timmerwerk! Hieronder zetten we de kenmerken van hardhouten plaatmateriaal op een rijtje:
  • Watervast gelijmd
  • Stevig door de kruislingse verlijming
  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Kleurverschil door gebruik van verschillende soorten tropisch hardhout
  • Gemakkelijk te bewerken
  • Lange levensduur
Gaat u binnenkort aan de slag met een nieuw project? Bestel dan eenvoudig al uw materialen bij Houtdirect.nl. Ook voor bouwproducten en hout & tuinhout zijn wij u partner!

 

Veelgestelde vragen over hardhout multiplex

De hardhout multiplex platen zijn een FSC product. Door producten uit duurzaam beheerde bossen te verkopen, dragen wij bij aan de bescherming van de natuur en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Zo kan iedereen nog heel lang blijven genieten van onze bossen én prachtige houtproducten!

Ja, het is zeer gemakkelijk te bewerken met de juiste apparatuur. Hierdoor is het ideaal voor al uw binnen timmerwerk. Daarnaast bieden wij ook interieurplaten met I-PRIME aan. Op dit materiaal is in de fabriek al een gladde primer aangebracht. Zo heeft u weinig werk aan het aflakken van dit product.  

Door de opbouw van hardhout multiplex is het niet optimaal bestand tegen de invloed van water. Daarom raden wij aan om dit product te gebruiken voor binnentimmerwerk of beschutte buitentoepassingen.

 
Sorteren op
4 resultaten

Hardhout Multiplex blank 12x1220x2440 mm (Interieur)

Lengte: 2440
€ 48.50 incl. btw

Hardhout Multiplex gegrond 12x1220x2440 mm (Interieur)

Lengte: 2440
€ 71.45 incl. btw

Hardhout Multiplex blank 18x1220x2440 mm (Interieur)

Lengte: 2440
€ 71.15 incl. btw

Hardhout Multiplex gegrond 18x1220x2440 mm (Interieur)

Lengte: 2440
€ 94.90 incl. btw