Betonplex

Betonplex is geschikt voor betonbekistingen en voor wanden, vloer in aanhangwagen, stalinrichting. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten betonplex. Bij Houtdirect kunt u eenvoudig online Interform plaatmateriaal bestellen.

Binnen en buiten

Betonplex platen zijn voorzien van een gladde zijde, zodat bij betonbekistingen het beton zich niet aan de platen hecht. Daarnaast maakt u het plaatmateriaal eenvoudig schoon, door de coating zijn ze beschermd tegen vocht, krassen en slijtage. Vandaar dat de toplaag - die overigens volledig waterdicht is - ervoor zorgt dat betonplex wat vettig aanvoelt. Wanneer het beton eenmaal goed uit is gehard kan het plaatmateriaal moeiteloos worden verwijderd. Hierdoor kunnen de betonplex platen vaak meerdere keren worden gebruikt. Ook kunnen de platen binnen en buiten worden gebruikt.

Veelzijdig plaatmateriaal

Betonplex werd in eerste instantie ontwikkeld om de bekisting van te maken voor het betonstorten. Tegenwoordig weet men dat Betonplex veel veelzijdiger is met zijn uitstekende eigenschappen. Er worden meubelstukken van betonplex gemaakt, maar ook dierenhokken voor binnen of buiten kunnen uitstekend worden gemaakt van betonplex. De mogelijkheden zijn oneindig! Op zoek naar materiaal dat onder diverse omstandigheden niet snel aan kwaliteit zal verliezen, dan is betonplex vaak een goede keuze. Kom eens informeren bij Houtdirect, wij geven u graag een toelichting over dit handige plaatmateriaal.


 

Veelgestelde vragen over betonplex

De toplaag van betonplex is volledig waterdicht. Dit zorgt ervoor dat betonplex wat vettig aanvoelt.

Betonplex heeft vele voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • waterdicht

  • gemakkelijk te behandelen

  • onderhoudsvriendelijk

  • gladheid

  • kras-en slagvast.

Hierdoor zijn de mogelijkheden met betonplex oneindig. Wij denken graag met u mee over hoe betonplex past in uw project.

Betonplex is in eerste instantie ontwikkeld voor de bekisting voor het storten van beton. Vanwege de sterke eigenschappen van betonplex wordt het nu voor veel meer doeleinden gebruikt.
Te denken valt aan;

  • meubelstukken
  • dierenhokken
  • aanhangers
  • flightcases
  • interieurbekleding van bestelbussen of bedrijfswagens.

Om betonplex te bewerken heeft u de juiste materialen nodig. Wij adviseren u om de platen te zagen met een fijngetande en scherpe zaag. Ondersteun de platen tijdens het zagen, zo voorkomt u beschadigingen. Vul de gaatjes in randen van de stroken met een twee componenten vulmiddel. Boor schroefgaten voor en verzink deze. Maak gebruik van RVS schroeven. Kijk hier voor ons totale aanbod aan bouwproducten.

 
Sorteren op
1 resultaat

Betonplex Berken Antislip 18x1250x2500 mm

Lengte: 2500
€ 122.60 incl. btw