Filters

Hardhouten Balken

Hardhouten balken zijn de basis voor een solide constructie waar u jarenlang onbezorgd van geniet. Zo maakt u in een handomdraai een dak of veranda met deze balken. Snel zelf aan de slag? Bestel uw afmetingen vandaag nog online in onze houthandel.

Hardhouten balken online kopen

In ons assortiment vindt u hardhout van een duurzame kwaliteit. Zo kunt u direct aan de slag met uw project en weet u zeker dat het goed is. Ook kunnen we alle andere producten voor uw project leveren. Denk hierbij aan hardhouten planken of palen. Vergeet ook de overige bouwproducten niet, zoals poeren, schroeven, olie en beits. U hoeft niet verder te zoeken en vindt met een paar muisklikken alles wat u nodig heeft in onze houthandel.

Een solide constructie met hardhouten balken

Balken maken een constructie solide. Daarnaast heeft hardhout als grote voordeel dat het een lange levensduur heeft. Onze hardhoutsoorten hebben allemaal een stevig karakter met unieke eigenschappen. Houd rekening bij uw keuze met de uitstraling die u wenst, want balken blijven meestal zichtbaar in een constructie, zoals die van een dak of veranda. Deze hardhouten balken kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Ze zijn namelijk zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en behouden altijd hun kwaliteit.

De service van Houtdirect

Om zelf snel aan de slag te kunnen gaan, hebben wij diverse afmetingen. Denk hierbij aan de favoriete maat hardhouten balken van 45 x 70 voor bijvoorbeeld uw regelwerk. Staat de door u gewenste afmeting er niet bij? Dan kunnen wij in onze houtzagerij uw balken in de maat zagen die u nodig heeft. Neem contact op met onze klantenservice. Zij plannen het voor u in en denken graag met u mee als u nog andere vragen heeft.


 

Veelgestelde vragen over hardhouten balken

Nee
Deze balken hebben geen extra behandeling meer nodig. Dit scheelt u weer tijd. Geniet jarenlang onbezorgd van een prachtig resultaat met deze houtsoort.

Buitenprojecten:

  • regelwerk voor onder uw vlonder

  • solide basis voor schutting

  • beschoeiing in bijvoorbeeld een sloot of vijver

Advies nodig?
Heeft u nog advies nodig voor uw project met hardhouten balken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

Verbindingen
Om hardhouten balken met elkaar te verbinden, zijn er verschillende mogelijkheden:

  1. een verbinding met houtlijm

  2. RVS hoekverbinding

  3. gordinglas

Betrouwbaar
Wanneer het om een grotere constructie gaat waarbij stevigheid en betrouwbaarheid een vereiste zijn, is lijm natuurlijk niet voldoende. Dan kiest u voor RVS hoekverbindingen of bijvoorbeeld een gordinglas, wat overigens ook de oplossing is om balken te verlengen.


Advies
Heeft u nog advies nodig? Neem dan contact op met onze vakspecialisten. Zij denken graag met u mee. 

RVS schroeven van Woodies
Wij adviseren voor hardhout de speciale zelfborende, verzinkende RVS schroeven van Woodies. Hierbij hoeft u niet voor te boren. De schroeven zijn namelijk voorzien van een speciaal boorpunt waardoor u direct grip heeft en zo een solide constructie maakt.

 
Sorteren op
11 resultaten

Azobe balken ruw 50x100

Lengte: 2000
€ 22.40 incl. btw

Azobe balken ruw 50x100

Lengte: 3000
€ 33.60 incl. btw

Azobe balken ruw 50x100

Lengte: 4000
€ 44.80 incl. btw

Azobe balken ruw 50x150

Lengte: 2000
€ 33.60 incl. btw

Azobe balken ruw 50x150

Lengte: 4500
€ 75.55 incl. btw

Azobe balken ruw 50x200

Lengte: 3000
€ 67.15 incl. btw

Azobe balken ruw 50x200

Lengte: 4500
€ 100.75 incl. btw

Hardhouten regels geschaafd 44x70

Lengte: 2100
€ 16.30 incl. btw

Hardhouten regels geschaafd 44x70

Lengte: 3500
€ 27.15 incl. btw

Hardhouten regels geschaafd 44x70

Lengte: 4900
€ 34.90 incl. btw

Hardhouten regels geschaafd 44x70

Lengte: 5750
€ 44.60 incl. btw