Filters

Douglas Vellingdelen

Onze douglas vellingdelen met het zogenaamde mes- en groef profiel zorgen voor dat de delen eenvoudig in elkaar schuiven. Hierdoor creëert u een perfect aaneengesloten geheel. Een echte opknapper voor binnen of buiten!

Binnen- en buitengebruik

Een ander kenmerk van douglas vellingdelen zijn de 45 graden afgeschuinde hoeken. Met 1 zijde velling wordt bedoeld dat alleen de onderkant of bovenkant afgeschuinde hoeken heeft. Bij 2 zijden velling hebben beide kanten afgeschuinde hoeken. Douglas vellingdelen zijn ideaal voor buitengebruik, maar zijn ook zeker geschikt voor het vervaardigen van meubels voor binnen. Geef de houten delen een kleur die goed aansluit bij uw meubelen en u heeft in een handomdraai een geheel nieuw interieur.

Kleur en materiaal

Het gebruik van kleur en materialen is bepalend voor uw inrichting en we zien dat ook buitenshuis steeds meer gebruik wordt gemaakt van kleur. Betrek buiten bij binnen door gekleurde elementen van buiten, zoals een veranda, overkapping of tuinhuis, aan uw tuin toe te voegen. Door bijvoorbeeld de vellingdelen vervolgens te verven of beitsen, zorgt u voor en mooi geheel én gaat uw project aanzienlijk langer mee dan een onbehandelde variant. Bent u geen liefhebber van kleur uitspattingen in uw tuin? Dan biedt Houtdirect vanzelfsprekend ook de naturel variant om de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden. 

Toepassing Douglas vellingdelen

Vellingdelen worden vaak gebruikt als dakhout, vandaar dat het ook bekend staat onder de term dakbeschot. Daarnaast worden ze vaak gebruikt voor wandafwerking, lambrisering of deuren. Ze kunnen ook goed fungeren als vloer voor een tuinhuisje. Kortom: deze houten delen dragen prima hun steentje bij aan het karakteristiek uiterlijk van uw woning, overkapping of schuur. Bij Houtdirect bieden we de delen in verschillende varianten, zo is het verkrijgbaar in douglas hout, eikenhout en vurenhout met diktematen van 18 mm en 20 mm. Daarnaast heeft u nog de keuze uit ongeschaafd of geschaafd hout. We verkopen bijvoorbeeld oude ruwe planken met mes en groef gedroogd en geborsteld. Vindt u op onze website niet de gewenste maat of uitvoering? Neem dan contact op, we helpen u graag verder!
 
Sorteren op
5 resultaten

Douglas vellingdeel 18x185

Lengte: 3000
€ 12.70 incl. btw

Douglas vellingdeel 18x185

Lengte: 4000
€ 16.95 incl. btw

Douglas vellingdeel 18x185

Lengte: 5000
€ 21.20 incl. btw

Douglas vellingdeel 20x135

Lengte: 4000
€ 13.30 incl. btw

Douglas vellingdeel 20x135

Lengte: 5000
€ 16.65 incl. btw