Frake Triple Rhombus 25x140x2150 mm

€ 27.95 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Omschrijving
Ons Frake triple profiel is zeer geschikt om te gebruiken als gevelbekleding. Met het triple rhombus profiel creëert u in no time een dichte gevel met de luxe uitstraling van losse latten. Naast gevelbekleding zijn deze delen ook geschikt voor het maken van een plantenbak, schutting of containerombouw.

- Bekijk ons montagefilmpje voor ons Triple profiel via deze link.

- Bent u op zoek naar een andere afmeting? Neem contact met ons op.


Houtsoort
Frake Noir is een Afrikaanse houtsoort waarbij het spint een mooie vlamtekening kan hebben. Door de verhitting bij het thermisch modificeren krijgt het hout duurzaamheidsklasse 1. Het hout heeft een warme bruine kleur met typerende zwarte lijnen en kan gaatjes (Pinholes) bevatten. Frake vergrijst egaal waardoor het prachtig staat op een gevel, mocht u toch liever de kleur behouden kunt u het product bewerken. Door de uitstraling en het lichte gewicht is Thermo Frake zeer geschikt als duurzame wandbekleding en gevelbekleding.

Kortom zijn Frake triple rhombus een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en schutting! Koop afmeting 25x140x2150 en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Specificatie
Houtsoort: Thermisch Frake
Dikte: 25 mm

Werkende breedte: 132 mm.

Afwerking: Geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Thermisch Fraké
Model Triple Rhombus
Geschikt voor Buiten
Bewerking Gemodificeerd
Dikte 25 mm
Breedte 140 mm
Lengte 2150 mm