Beits en Olie

Als u eenmaal het eindresultaat van uw project met hout & tuinhout of interieurhout heeft gezien, dan wilt u vast en zeker dat dit zolang mogelijk mooi blijft. Daarvoor gebruikt u beits en olie. Hiermee beschermt u het hout en tegelijkertijd verfraait u het uiterlijk. Win-win dus!

Producten van kwaliteit

Zoals u gewend bent van Houtdirect, verkopen wij alleen producten van goede kwaliteit, voor zowel de professionele vakman als de handige doe-het-zelver. De beits en olie van Tenco Douglasbeits Transparant valt daar zeker onder! Dit is een duurzame, milieuvriendelijke buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het biedt een uitstekende bescherming voor bijvoorbeeld douglas hout. De beits en olie beschermt het hout tegen uv-stralen en andere weersinvloeden. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk aan te brengen, sneldrogend en geurarm.

Aanbrengen van beits & olie

Pas de beits en olie toe op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten en klimrekken. De olie is meer geschikt voor interieurhout. Aanbrengen doet u met een van de handige kwasten die ook te verkrijgen zijn in de webshop. Vergeet nooit om voordat u begint goed te roeren en neem de tijd voor een mooi eindresultaat. Liever twee dunne lagen dus in plaats van een dikke, zeker als het om nieuw hout gaat. Bekijk snel welke beits en olie het beste bij uw hout past en vergeet niet ook andere bouwproducten direct te bestellen. Aan de slag!
 
Sorteren op
29 resultaten