Slotsets

Bij een groot assortiment aan hout & tuinhout mag een aanbod aan slotsets niet ontbreken. Voor het afsluiten van uw deuren, bieden wij een slotset RVS en een slotset zwart als deurbeslag. Zo kunt u direct uw project, zoals het maken van een schutting van douglas hout met schuttingdeur, helemaal afronden.

Kwaliteit

Bij onze slotsets bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Het slot verdwijnt grotendeels in het uitgefreesde deel aan de kopse kant van de deur. Aan de buitenzijden steekt u de sleutel, er zijn allerlei varianten mogelijk, van sloten zonder nachtslot tot slotsets die u slechts aan één kant kunt bedienen. Insteeksloten worden over het algemeen geplaatst op binnendeuren omdat de deur maar op één plek beveiligd is. Wordt er wel gekozen voor een insteekslot, dan is dit vaak in combinatie met een extra bijzetslot.

Oog voor detail

Bij een verbouwing komen zoveel verschillende zaken kijken, dat het u misschien soms duizelt. Bij Houtdirect.nl denken we graag met u mee over de diverse opties. En om ook aan de details te denken. Want slotsets zijn waarschijnlijk niet de eerste items waar u aan denkt als u start met een renovatie of verbouwing. Toch is het prettig als u tegelijkertijd met al het andere bouwproducten ook uw slotsets hebt besteld. Zo kunt u lekker vooruit en weer verder met een volgend punt op uw to-do lijstje!
 
Sorteren op
2 resultaten

Slotset RVS

€ 42.65 incl. btw

Slotset zwart

€ 41.05 incl. btw