Instortankers

Gaat u een schutting plaatsen, maar is de ondergrond te hard? Kies dan voor instortankers. Deze zorgen voor de juiste ondersteuning van de houten palen bij de verankering in de grond. Alle bouwproducten die u nodig heeft voor deze klus bestelt u eenvoudig online bij Houtdirect!

Montage van houten palen

Instortankers zijn vergelijkbaar met betonpoeren, maar zijn uitgevoerd zonder het beton. De bedoeling is dat op een instortanker houten palen worden gemonteerd voor een constructie, zoals schuttingplanken en houten palen. Het anker is eenvoudig te plaatsen. Maak eerst het snelbeton in de grond klaar en plaats vervolgens het instortanker in het cement. Na ongeveer een kwartier staat het anker muurvast.

Met en zonder bevestigingspen

De instortankers die u in onze webshop kunt aanschaffen zijn verstelbaar en verkrijgbaar met bevestigingspen op plaat. Te gebruiken met een hardstenen sokkel. Voor allerhande soorten bouwproducten, zoals fundering & poeren en hout & tuinhout, bent u bij de professionele houtleverancier Houtdirect aan het goede adres!
 
Sorteren op
1 resultaat

Instortanker

€ 23.05 incl. btw