Filters

Instortankers

Gaat u een schutting plaatsen, maar is de ondergrond te hard? Kies dan voor instortankers. Deze zorgen voor de juiste ondersteuning van de houten palen bij de verankering in de grond. Alle bouwproducten die u nodig heeft voor deze klus bestelt u eenvoudig online bij Houtdirect!

Montage van houten palen

Instortankers zijn vergelijkbaar met betonpoeren, maar zijn uitgevoerd zonder het beton. De bedoeling is dat op een instortanker houten palen worden gemonteerd voor een constructie, zoals schuttingplanken en houten palen. Het anker is eenvoudig te plaatsen. Maak eerst het snelbeton in de grond klaar en plaats vervolgens het instortanker in het cement. Na ongeveer een kwartier staat het anker muurvast.

Met en zonder bevestigingspen

De instortankers die u in onze webshop kunt aanschaffen zijn verstelbaar en verkrijgbaar met bevestigingspen op plaat. Te gebruiken met een hardstenen sokkel. Voor allerhande soorten bouwproducten, zoals fundering & poeren en hout & tuinhout, bent u bij de professionele houtleverancier Houtdirect aan het goede adres!

 
 

Veelgestelde vragen over instortankers

Solide bevestiging
Op een instortanker kunt u een houten paal of staander bevestigen. Door dit te plaatsen in een gat in de grond dat is gevuld met snelbeton, staat uw anker na een kwartier drogen muurvast. Vervolgens kunt u hierop verder bouwen aan uw constructie. 

 

Online bestellen
Deze instortankers kunt met een paar muisklikken online bestellen in onze houthandel. Denk bij uw bestelling ook direct aan de overige bouwproducten die u nodig heeft voor uw klus. Zo kunt u direct aan de slag. 

Ja
Deze kunt u instellen op de gewenste hoogte. Wij raden aan om een instortanker te gebruiken in combinatie met een hardstenen sokkel, voor een perfecte fundering van uw project. 

Ja, de stappen op een rijtje:

  1. bepaal de juiste hoogte voor het instortanker

  2. graaf een gat in de grond

  3. plaats hierin het snelbeton

  4. plaats het instortanker op de juiste hoogte in het snelbeton

  5. wacht 15 minuten 

  6. bouw verder aan uw constructie

 

Klustips
Heeft u nog meer handige klustips nodig voor een klus met hout? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u de tips geven voor een perfect resultaat.

 
Sorteren op
2 resultaten

Instortanker

€ 24.50 incl. btw

Plaatanker RVS met plaat 350 mm

Lengte: 350
€ 54.95 incl. btw