Balkdragers

De balkdragers van Houtdirect zijn gemaakt van verzinkt staal en uitgevoerd zonder lip. Hierdoor zijn ze eenvoudig te monteren op staande muren. Tips? Informeer bij de houtexperts van onze klantenservice!

Monteren

Wij verkopen de balkdragers in veel verschillende maten. Maar hoe bepaalt u nu de juiste maat? Dat is eenvoudig: u meet de balken op die u gaat bevestigen. Het is van belang dat u een balkdrager kiest die geschikt is voor die houtmaat om een goede verankering te krijgen. De balk bevestigt u het beste met schroefnagels aan de balkdrager. Balkdragers zijn mogelijk te monteren, daar zorgen de diverse schroefgaten wel voor! De balkdrager bevestigt u in een houten muur met spaanplaatschroeven. Bevestigen in een massief betonnen muur kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld met een spaanplaatschroef en slagpluggen. Na montage kunnen de dragers aardig wat gewicht aan wat zorgt voor een solide basis van uw bouwwerk, zo zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor de bouw van een overkapping!

Online balkdragers bestellen

Wilt u balken plaatsen tussen muren en spanten? Dan zijn deze balkdragers een uitkomst. U kunt de balkdragers zonder lip gebruiken om balken tussen de spanten en de muren te gaan leggen. Deze zorgen er dan meteen voor dat er geen uitstekende delen naast de balken komen. Balkdragers zijn ervoor gemaakt om extra stevigheid te bieden. Deze uitvoering zonder lip is smaller dan de dragers met lip, waardoor het hout strak naast een wand te monteren is.
 
In tegenstelling tot een traditionele bouwmarkt of doe-het-zelf zaak, bestelt u bij ons bouwproducten met een paar muisklikken. Geen zoekwerk in lange gangpaden en onze specialisten van de klantenservice zitten voor u klaar mocht u vragen hebben. Bestel online en u kunt snel aan de slag met uw volgende project!
 
 
Sorteren op
4 resultaten