Vuren Palen

Vuren palen zijn ideaal voor het maken van een afdak of tuinafscheiding. Vurenhout is zacht en daardoor makkelijk zelf te bewerken. Zo maakt u in een handomdraai het project dat u wenst.

Online vurenhouten palen kopen

Met geïmpregneerde palen van vurenhout kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een rustiek hekwerk of unieke tuinafscheiding. Deze zachte houtsoort bewerkt u eenvoudig, zodat u snel kunt genieten van een prachtig resultaat. In ons assortiment vindt u diverse afmetingen. Denk bij uw bestelling ook aan de andere bouwproducten voor uw project. Weet u niet precies wat u allemaal nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

Vuren palen voor een stijlvolle omheining

Vuren is met zijn vele voordelen een populaire houtsoort. Zo is het makkelijk te bewerken, licht qua gewicht, relatief goedkoop en het werkt bijna niet. De vurenhouten palen in ons assortiment zijn geïmpregneerd, waardoor ze wel 10 jaar meegaan. Impregneren zorgt naast deze lange levensduur voor een bescherming tegen blauwschimmel, insecten en houtrot. Zo kunt u deze vuren palen met een gerust hart buiten gebruiken en in de grond plaatsen. Natuurlijk kunt u ze ook bewerken met een olie of beits. Zo behoudt u de natuurlijke kleur en zijn ze extra beschermd. Dit kan natuurlijk nooit kwaad.


 

Veelgestelde vragen over vuren palen

Vurenhouten palen in de grond
U kunt de palen met een handboor, motorboor of pneumatische palenrammer in de grond plaatsen.

 

Advies nodig
Heeft u nog advies nodig voor uw volgende project? Neem dan contact op met ons enthousiaste team. Zij staan klaar om u passend advies te geven. 

Rechte lijn
Om vurenhouten palen recht in de grond te plaatsen, is draad of koord onmisbaar waarmee u de lijn van de palen uitzet onmisbaar. U begint met het plaatsen van de begin-, de hoek-, en de eindpalen en spant daarlangs een draad. Boor vervolgens de gaten langs de lijn op de afgemeten afstand. Plaats de paal met de rechte kant naar de uitgezette lijn toe. Sla deze met een houthamer de laatste 10 tot 15 centimeter in de grond en voilà: het resultaat is een rechte lijn houten palen!

Extra bescherming
De vurenhouten palen in ons assortiment zijn geïmpregneerd en hebben daardoor een levensduur van zo’n 10 jaar. Ook zijn ze zo beschermd tegen schimmels, vocht en insecten. Natuurlijk kunt u ze met een olie of beits extra bescherming geven om zo de originele kleur van vurenhout te behouden. Dit zal anders door de jaren heen natuurlijk vergrijzen.

Ja!
Vurenhout is zacht hout dat u makkelijk kunt zagen of schuren. Ook slaat u er eenvoudig schroeven of spijkers in. Zo kunt u snel genieten van een prachtig eindresultaat.

 
Sorteren op
1 resultaat

Vuren palen geïmpregneerd 90x90

Lengte: 3000
€ 20.00 incl. btw