Filters

Gevelnagels

Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw en is daardoor niet alleen beeldbepalend, maar beschermt ook tegen weer en wind. Een veel voorkomende manier is een bekleding met houten delen, die in diverse uitvoeringen leverbaar zijn en zowel verticaal als horizontaal aan te brengen zijn. Om gevelbekleding goed te kunnen bevestigen op het regelwerk, zijn gevelnagels onmisbaar.
 

Verfraaien en beschermen

Hout is een veelzijdig, natuurlijk, biobased en circulair product - vandaar dat het zo geliefd is! U kunt gevelbekleding gebruiken om uw woning te verfraaien en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bevestig de materialen stevig met het gebruik van gevelnagels. Deze zijn bij Houtdirect verkrijgbaar in rvs variant met bol lenskop in doosjes van 200 stuks.

Diverse soorten gevelbekleding

Heeft u uw keuze voor gevelbekleding al gemaakt of bent u nog aan het bekijken wat het beste bij uw woning past? Op onze website leest u alles over de eigenschappen van Thermowood, potdeksel planken, rhombus en wandpanelen van Woodupp voor binnengebruik. Welke keuze u ook maakt, u bestelt het handig en eenvoudig online zodat u snel aan de slag kunt.
 
Sorteren op
2 resultaten

Gevelnagel RVS 50mm

Lengte: 50
€ 38.75 incl. btw

Gevelnagel RVS 70mm

€ 62.60 incl. btw