Filters

Eiken Fineerde Balken

Eiken gefineerde platen zijn perfect voor al uw renovatieprojecten of om een nieuwe keuken, wand of kast te realiseren. Of u nu professional bent of een handige doe-het-zelver, met het interieurhout van Houtdirect kunt u zo aan de slag!

Hoogwaardig natuurproduct

In onze webshop vindt u eiken gefineerde platen van berkenhout, beplakt met eiken dikfineer met een fineer dikte van 4.0 mm per kant. De kanten zijn niet afgewerkt. De platen zijn een hoogwaardig natuurproduct, en omdat iedere boom weer uniek is, is het patroon van dit plaatmateriaal ook altijd anders. Dit maakt dat de platen ook niet te onderscheiden zijn van echt hout en heeft u altijd een mooie houtlook uitstraling.
 

Sterk plaatmateriaal

Met gefineerde platen van eikenhout haalt u een sterk plaatmateriaal in huis, waardoor de kans op vervorming minimaal is als u het verwerkt in meubelen, kasten of wanden. Dit is dan ook het grote voordeel vergeleken met echt hout. Heeft u vragen over het plaatmateriaal van Houtdirect of onze andere producten, zoals hout & tuinhout of bouwproducten? Neem dan gerust contact met ons op, ons vakkundige team staat u graag te woord.
 
 
Sorteren op
4 resultaten

Eiken gefineerde balken 38x38 mm

Lengte: 3040
€ 44.30 incl. btw

Eiken gefineerde balken 38x68 mm

Lengte: 3040
€ 65.40 incl. btw

Eiken gefineerde balken 38x90 mm

Lengte: 3040
€ 77.75 incl. btw

Eiken gefineerde balken 51x100 mm

Lengte: 3040
€ 114.75 incl. btw