Ayous Triple Rhombus 25x145x2500 mm

€ 28.95 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Omschrijving
Onze Ayous triple profiel is zeer geschikt om te gebruiken als gevelbekleding. Met het triple rhombus profiel creëert u in no time een dichte gevel met de luxe uitstraling van losse latten. Naast gevelbekleding zijn deze delen ook geschikt voor het maken van een plantenbak, schutting of containerombouw.

- Bekijk ons montagefilmpje voor triple Ayous via deze link.

- Bent u op zoek naar een andere afmeting? Neem contact met ons op.

Houtsoort
Ayous hout, ook wel Abachi genoemd, is een Afrikaanse houtsoort met een rustige tekening van lange rechte lijnen. Door de verhitting bij het thermisch modificeren krijgt het hout duurzaamheidsklasse 1 en een warme bruine kleur. Ayous vergrijst egaal waardoor het prachtig staat op een gevel, mocht u toch liever de kleur behouden kunt u het product bewerken. Door de uitstraling en het lichte gewicht is Thermo Ayous zeer geschikt als duurzame & luxe wandbekleding en gevelbekleding. Let op, Ayous is een zachte houtsoort waardoor de delen stootgevoelig zijn. Houdt hier dus rekening mee tijdens gebruik en montage.

Kortom zijn Ayous triple rhombus een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en schutting! Koop afmeting 25x145x2500 en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Specificatie
Houtsoort: Thermisch Ayous
Dikte: 25 mm

Werkende breedte: 132 mm.

Afwerking: Geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Thermisch Ayous
Model Triple Rhombus
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 25 mm
Breedte 145 mm
Lengte 2500 mm