Deurkrukken

Mooie deurkrukken kunnen de hele uitstraling van een deur of poort bepalen. Bij Houtdirect.nl koopt u deurkrukken met een landelijke uitstralingen, zoals de zwart gepoedercoate rustieke deurkruk met rozet. Een plaatje!

Rustieke deurkrukken

Heeft u zelf lopen zwoegen op het eigenhandig bouwen van een schutting van douglas hout? Dan maakt u dit af met een beits van hoge kwaliteit en natuurlijk kiest u daarbij een van de rustieke deurkrukken voor op de poort uit ons assortiment. Zo verandert u uw tuinomheining tot een perfect geheel, helemaal naar uw wensen en smaak. Bent u zoek naar deurbeslag dat een beetje rust uitstraalt? En ook nog van goede kwaliteit is? Bestel dan direct van de landelijke deurkrukken online. Een landelijke rustieke deurkruk past vast en zeker bij de stijl van uw woning!

Smeedijzer deurbeslag

Nostalgisch deurbeslag in een puur landelijke stijl van smeedijzer en gietijzer, die vindt u bij Houtdirect. Bijna alle bouwproducten waaronder ook andere ijzerwaren, zoals slotsets, handgrepen en poort ringsetten worden geleverd inclusief bijpassend montagemateriaal. Wilt u zeker weten of het juiste materiaal om te bevestigen wordt bijgeleverd? Mail dan naar onze klantenservice via info@houtdirect.nl.
 
Sorteren op
1 resultaat