Filters

Model
Dikte

Bouwproducten

Naast een groot assortiment aan douglas hout, eiken hout en vurenhout, is Houtdirect ook uw leverancier van bouwproducten! Geen project compleet zonder de juiste gereedschappen en materie voor een goede afwerking!
 

Bouwproducten van A-kwaliteit

U bent als klusser op zoek naar bouwproducten en u zoekt kwaliteit? Dan bent u bij houthandel Houtdirect aan het goede adres. U vindt in onze webshop vele A-kwaliteit materialen op het gebied van bouwproducten. U bestelt de volgende bouwproducten simpel en snel online:
 
 • Ijzerwaren. Ijzerwaren zoals een duimheng of plaatduimen, maar ook alle materialen om uw poort of schuttingdeur compleet te maken, met slotsets, deurkrukken en poortframes.
 • Schroeven en nagels. Natuurlijk leveren wij schroeven RVS en gevelnagels RVS. Deze zijn zeer duurzaam en bestand tegen zeer veel omstandigheden zoals weer en wind, bacteriën en chemicaliën. Bovendien zijn ze ook nog eens 100% recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. Daarnaast vindt u onder schroeven en nagels nog meer materialen om uw klus goed uit te kunnen voeren, zoals vlonderschroeven, gevelschroeven en slagpluggen. 
 • Dakbedekking. Hieronder verstaan we materialen voor hemelwaterafvoer en EPDM folie, wat ideaal is om bijvoorbeeld uw tuinhuis, blokhut of veranda te voorzien van dakbedekking. Ook isolatiemateriaal zoals purschuim kunt u direct bijbestellen in onze webshop.
 • Verf en afwerking. Hout is een prachtig natuurproduct. Maar met een goede behandeling kunt u er nog langer van genieten! Met een kwalitatief hoogwaardige beit, zoals de douglas beits, kunt u het hout beter beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht, maar ook tegen bacteriën en insecten. Daarnaast bieden we ook producten zoals houtlijm en lijm, kwasten en Bison rubberseal. Zo begint u goed voorbereid aan uw bouwproject!
 • Fundering en poeren. Hieronder vallen bijvoorbeeld de verstelbare instortankers, die zorgen voor de verankering van houten palen op fundering of betonnen plaat. Maar ook paalhouders, met pen of plaat, en de antraciet betonpoer.

Wij maken het u gemakkelijk!

Gaat u aan de slag met het aanleggen van een nieuw vlonderterras? Naast vlonderplanken heeft u dan ook bijvoorbeeld terrasclips nodig. Of staat als volgend project het vervangen of verbeteren van het huidige dak op uw lijstje? Voor het bouwen van een dak zijn verschillende materialen nodig zoals hout, latten en tengels, plaatmateriaal, maar ook isolatiemateriaal en schroeven en nagels. Of wat dacht u van de aanleg van een mooie veranda, in het prachtige rood-oranje douglas hout? Wij maken het u gemakkelijk, u kunt bij Houtdirect alles voor uw volgende bouwproject vinden! Handig op een en dezelfde plek, wat het bestel- en kiesproces versnelt. Daarnaast heeft u een aanspreekpunt voor alle bouwproducten van uw project. Zo kunt u efficiënt en goed voorbereid aan de slag!
 
Met een ruim assortiment aan artikelen gericht op bouwen met hout en klussen, is er voor iedere professional of doe het zelver wat wils. Bestel gemakkelijk alles wat u nodig heeft voor uw klus! De voordelen van online bestellen bij Houtdirect op een rij: 
 
 • Diverse houtsoorten, plaatmateriaal en bouwproducten op een plek online te bestellen;
 • Alle artikelen tegen aantrekkelijke prijzen;
 • Geen verrassingen achteraf, kosten zijn bij het afrekenen al duidelijk;
 • U ontvangt een bestel- en leverbevestiging per email;  
 • Aan huis geleverd of op afspraak af te halen. Bestelling wordt door onze vervoerder netjes bij u voor de deur afgeleverd;
 • Professioneel advies van een enthousiast team met echte hout- en bouwkenners;
 • Tot slot: waarom een bouwmarkt afstruinen als u alles gemakkelijk met een paar klikken kunt bestellen?

Houthandel voor professionele bouwmaterialen

Houtdirect is een online webshop voor professionele bouwmaterialen met een ruim assortiment aan hout, bouwproducten, plaatmateriaal en andere hout en tuinhout materialen. Onze online bouwmarkt is er voor zowel de professionele aannemer als de handige doe-het-zelver. U kunt er tegen interessante prijzen bouwmaterialen online bestellen, die vervolgens bij u aan huis worden afgeleverd. Wilt u liever besparen op de leveringskosten? Dan kunt u uw bestelling op afspraak komen afhalen bij onze showroom in Waalwijk. Ook voor het inwinnen van professioneel advies kunt u bij onze houtspecialisten terecht. Heeft u vragen over de online aankoop of over een van de bouwproducten? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag!
 
Sorteren op
232 resultaten

Aluminium daktrim 60 x 45 mm

Lengte: 2500
€ 20.30 incl. btw

Aluminium daktrim antraciet 60x64 mm

Lengte: 2500
€ 43.75 incl. btw

Aluminium kraaltrim 26 x 40 mm

Lengte: 2500
€ 23.00 incl. btw

Betonpoer antraciet 100 mm met facetrand

Lengte: 600
€ 30.35 incl. btw

Betonpoer antraciet 120 mm zonder facetrand

Lengte: 600
€ 25.20 incl. btw
€ 350,05 per m²

Betonpoer antraciet 150 mm laag met facetrand

Lengte: 100
€ 25.40 incl. btw
€ 1.693,35 per m²

Betonpoer antraciet 150 mm met facetrand

Lengte: 600
€ 32.50 incl. btw

Betonpoer antraciet 150 mm zonder facetrand

Lengte: 600
€ 31.85 incl. btw
€ 353,90 per m²

Betonpoer antraciet 200 mm zonder facet rand

Lengte: 500
€ 43.30 incl. btw

Betonpoer antraciet 200mm met facetrand

Lengte: 575
€ 44.60 incl. btw
€ 352,60 per m²

Bison houtlijm 250 g flacon

€ 7.20 incl. btw

Bison rubberseal 2,5 liter

€ 44.10 incl. btw

Bison rubberseal 750 ml

€ 18.85 incl. btw

Bison rubber seal reparatiekit

€ 22.05 incl. btw

Blokwitter 12x3 cm

Lengte: 3
€ 4.00 incl. btw

Daktrim binnenhoek 45mm

Lengte: 500
€ 14.70 incl. btw

Daktrim buitenhoek 60x45 mm

Lengte: 500
€ 14.70 incl. btw

Daktrim buitenhoek antraciet 60x64 mm

Lengte: 500
€ 27.85 incl. btw