Vuren Planken

Vuren planken zijn handig om te verwerken. Doordat vurenhout een zachte houtsoort is, kunt u het eenvoudig zagen, schaven en schroeven. Daarom zijn deze planken geliefd bij timmerlieden en worden ze veel gebruikt als constructiehout, voor kozijnen, puien, ramen, deuren, vloeren en natuurlijk als steigerplanken.

Vurenhout planken behandelen

Planken van vurenhout hebben vele voordelen. Zo zijn ze gunstig geprijsd en kunt u ze eenvoudig behandelen met de kleur van uw voorkeur. Buiten moet het hout geïmpregneerd worden. Dan kan het wel 10 tot 15 jaar meegaan. Wilt u dit behandelde hout verven of beitsen, gebruik dan wel een speciaal product dat een goede hechting garandeert. 

Vuren planken geschaafd

Zodra u het bouwmateriaal in huis heeft, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Hiervoor hebben we geschaafd vuren in ons assortiment, met een glad oppervlak. Er ontstaan veel minder snel splinters en u kunt het eenvoudig verder verwerken. Ook voor uw ruwe houten planken kunt u bij Houtdirect terecht.

Vuren planken in diverse afmetingen

De uitstraling van vuren planken is ideaal als u houdt van een robuuste, stoere uitstraling met naden en scheurtjes. In onze online webshop schaft u eenvoudig uw steigerplanken aan in een aantal diverse afmetingen. Vergeet niet om gelijk uw bouwproducten te bestellen, zoals bijbehorende schroeven en nagels. Vragen over de afmetingen of de toepassing? Laat het ons weten en neem contact op. Wij helpen u graag verder.

 
Sorteren op
1 resultaat

Vuren Steigerplanken nieuw 32x200

Lengte: 4500
€ 24.75 incl. btw