Verf & Afwerking

Heeft u het volgende bouwproject alweer op de planning staan? Dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van het resultaat genieten. Dat kan door te kiezen voor een goede bescherming! Houten deuren, trappen, kozijnen, vloeren, veranda’s en schuren: met geschikte verf & afwerking gaan ze jaren langer mee!

Verfraaien en beschermen

Gebruik verf & afwerking om het hout tegen vuil, weersinvloeden en beschadigingen te beschermen. Daarnaast kunt u natuurlijk met een likje verf het hout verfraaien door het in uw favoriete kleur te schilderen. U kunt kiezen voor een transparante of dekkende verf & afwerking met een hoogglans of zijdeglans resultaat.

Uw online houthandel

Houtdirect is uw online specialist in Hout & Tuinhout. Het mooiste douglas, sterkste eikenhout en onmisbare vurenhout vindt u bij ons. Om al die houtsoorten in goede staat te houden zodat u er extra lang plezier van kunt hebben, heeft u Beits & olie van een goede kwaliteit nodig. Voor al uw projecten bestelt u naast het hout, ook de verf & afwerking voor uw bouwprojecten bij Houtdirect, met onder andere:

  • Beits & olie. In onze webshop vindt u zowel beits als olie. Maar wat is het verschil eigenlijk tussen die twee? Het verschil is dat beits over het algemeen betere bescherming biedt, maar dat door olie de natuurlijke uitstraling beter bewaard blijft. Daarom wordt voor interieurhout vaker gekozen voor olie en voor.
  • Houtlijm & lijm. Houtlijm houdt de boel goed bij elkaar. Zelfs met kleine hoeveelheden kunt u om gebroken stukken hout weer aan elkaar lijmen. Houtlijm hard uit, wat betekent dat u overtollige druppels gewoon weg kunt schuren wanneer de lijm is opgedroogd.
  • Kwasten. Geen verf-project zonder de goede kwasten. Ga voor een stevig exemplaar die u meerdere keren kunt hergebruiken, of kies voor een wegwerp kwast voor een kleinere klus.
  • Rubber seal. Dit product van het bekende merk Bison gebruikt u om af te dichten, te beschermen én te repareren. Van waterdichting in de badkamer tot dakgootreparaties en toepassingen op beton tot hout. 
  • Houtreiniger. Gebruik houtreiniger voor het reinigen en schoonmaken van gelakte meubels. Daarnaast ook bijzonder geschikt voor het verwijderen of reinigen van was en olie behandelde meubels.

Welke verf & afwerking heeft u nodig?

Kies uw verf uit een van de verschillende soorten: mat, zijdeglans, hoogglans en grondverf. Welke houtverf u nodig heeft, is afhankelijk van de ondergrond en uw wensen. Vergeet ook niet meteen de andere benodigdheden bij te bestellen voordat u aan uw klus begint, zoals kwasten en houtreiniger. Advies nodig bij het bepalen van de juiste verf of over andere bouwproducten? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice.
 
 
Sorteren op
15 resultaten