Plaatduimen

Plaatduimen zijn onlosmakend verbonden met een duimheng als u een mooie scharnier op uw poort, luiken of schuurdeur wilt bevestigen. De plaatduim is namelijk het deel dat in de heng wordt gehangen. De duim bevestigt u op de deurpost en de heng op de deur en voila: u heeft een prachtige poort!

Materiaal en uitvoering

Bent u op zoek naar plaatduimen en duimhengen voor bijvoorbeeld de schuttingdeur? Bekijk dan ons assortiment dat bestaat uit de varianten: plaatduim gegalvaniseerd, plaatduim rustica zwart en plaatduim standaard vast. Kies het materiaal en de uitvoering die het beste past bij uw wensen. Zorg ervoor dat u de pendiameter en penhoogte goed checkt, zodat deze gelijk is aan de duimhengen. Heeft u hier twijfels over? Neem dan contact op.

Hang- en sluitwerk

Zoekt u hang- en sluitwerk voor een stevige constructie met voldoende draagvermogen voor een zware houten schuttingpoort, dikke openslaande luiken of een poort met een grote afmeting? Dan zijn plaatduimen in combinatie met duimhengen een goede oplossing. Monteer het scharnier aan de ene kant van de houten palen of het frame, en de hengen aan het bewegende deel. Zo heeft u in een handomdraai een snel en eenvoudig systeem om bijvoorbeeld uw nieuwe tuinpoort te plaatsen. Meer bouwproducten nodig? Kijk snel verder!
 
Sorteren op
3 resultaten

Plaatduim gegalvaniseerd

€ 2.30 incl. btw

Plaatduim rustica zwart

Lengte: 235
€ 12.70 incl. btw

Plaatduim zwart

€ 6.35 incl. btw