Filters

Overzettreden

Is uw trap toe aan een hoognodige renovatie? Verhuist u naar een ‘klushuis’ en moet de trap ook aangepakt worden of bent u gewoon toe aan wat anders? Denk dan eens aan overzettreden. Hiermee zorgt u in een handomdraai voor een trap die eruitziet als nieuw!

Overzettreden voor uw trap online bestellen

Een traprenovatie, een nieuwe look op uw open trap in de hal of de trap naar de zolder; met onze overzettreden van eikenhout kunt u iedere een trap een nieuwe uitstraling en sfeer geven die u mooi vindt. Hiermee bespaart u de kosten van een compleet nieuwe trap, maar kunt u wel genieten van een prachtig eindresultaat. Want met een toplaag die bestaat uit 4 mm massief eiken zijn deze eiken overzettreden slijtvast en duurzaam. Daarnaast geeft de mooie kleur van dit hout uw trap direct een warme en chique uitstraling. Bestel de overzettreden eenvoudig online in onze online houthandel. Denk bij uw bestelling ook direct aan de andere benodigdheden, zoals een stootbord.

Traprenovatie met eiken overzettreden

Bij een traprenovatie denkt u misschien dat dit heel veel tijd en moeite kost. Dit is met deze treden niet het geval. Want wanneer u deze plaatst, ziet u niets meer van de onvolkomenheden van de oude trap. Zo heeft u in een handomdraai een vrijwel nieuwe trap, met slijtbestendige treden en een chique uitstraling! Voor een goede bevestiging van de treden adviseren wij een lijm van hoge kwaliteit. Gebruik daarnaast een transparante afwerkkit om de kleine naden te dichten tussen uw nieuwe treden en de zijkant van uw trap. Met deze prachtige overzettreden van Houtdirect kan uw trap weer tegen een stootje. Geweldig toch?

Kwaliteit en duurzaamheid op uw trap

De toplaag van onze eiken overzettreden zijn stevig verlijmd op multiplex, zodat de hele plank vrijwel niet meer werkt – krimpt of uitzet – onder invloed van temperatuur of vocht. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en gaat daardoor lange tijd mee. Heeft u nog vragen over wat u allemaal precies nodig heeft voor het renoveren van uw trap? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee. Ook voor overzettreden zijn wij uw houtspecialist!

Veelgestelde vragen over overzettreden

Ideaal voor de renovatie van uw trap
Dit zijn nieuwe treden die u over uw oude trap kunt plaatsen waardoor u direct een nieuwe uitstraling aan uw trap geeft. Hiermee geeft u niet alleen de trap een nieuwe look, maar ook de ruimte waar deze in staat. Ideaal wanneer uw interieur toe is aan een nieuwe sfeer. 

 

Eenvoudig online bestellen
Met een paar muisklikken kunt u onze eiken overzettreden en benodigde stootborden online aanschaffen. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. 

Nieuw versus renovatie
De kosten van een nieuwe trap zijn veel duurder dan wanneer u voor een renovatie met overzettreden kiest. Is de trap nog in bruikbare staat en volstaat een nieuwe uitstraling? Dan is ons advies om te kiezen voor onze eiken overzettreden voor uw dichte of open trap.

Ja
Een eik is een boom die heel langzaam groeit. Dit maakt eikenhout duurzaam en onverwoestbaar. 

 

Ideaal voor uw traprenovatie
Deze houtsoort is ook stevig en slijtvast. Daarom is het ideaal voor de renovatie van uw huidige trap.

Ideaal!
Omdat eikenhout duurzaam en slijtvast is, is het ideaal geschikt voor de renovatie van uw trap. In een handomdraai geeft u zo een oude trap een nieuwe en chique uitstraling waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

 
Sorteren op
6 resultaten

Eiken overzet traptreden foutvrij 600x1000 mm

Lengte: 1000
€ 167.00 incl. btw

Eiken overzet traptreden foutvrij 600x1400 mm

Lengte: 1400
€ 181.50 incl. btw

Eiken overzet traptreden foutvrij 600x1600 mm

Lengte: 1600
€ 203.25 incl. btw

Eiken overzet traptreden Rustiek A/B 600x1000 mm

Lengte: 1000
€ 127.05 incl. btw

Eiken overzet traptreden Rustiek A/B 600x1400 mm

Lengte: 1400
€ 165.75 incl. btw

Eiken overzet traptreden Rustiek A/B 600x1600 mm

Lengte: 1600
€ 190.20 incl. btw