Filters

Eiken Tafelpoten

Naast het eiken tafelblad zijn de eiken tafelpoten ook van grote invloed op het totale plaatje van uw nieuwe eettafel. Gaat u voor een klassieke eikenhout tafel met mooie bijpassende tafelpoten van eikenhout, of kiest u voor de industriële uitstraling van eiken tafelbladen in combinatie met stoere stalen tafelpoten? Bij onze online houthandel vindt u een assortiment eiken tafelpoten in diverse diktes.

Eiken tafelpoten voor bij het tafelblad

Bij een mooi robuust eiken tafelblad mogen natuurlijk de stevige tafelpoten niet ontbreken! Voor onder een gezellige keukentafel of wat dacht u van een bartafel, waaraan u snel uw ontbijt kunt opeten of ’s avonds gezellig lang aan kunt borrelen met familie of vrienden. Over de bartafel gesproken, deze wordt in de meeste gevallen gebruikt is voor in de keuken, maar heeft u er weleens aan gedacht dat deze zeker niet misstaat in de woonkamer? Of als roomdivider tussen keuken en woonkamer? Met een stoere industriële lamp erboven is uw tafel helemaal af! 
 

Online houthandel

Onder interieurhout valt natuurlijk ook eiken meubelhout. Naast eiken wandpanelen, ofwel Akupanel, vindt u daar ook eiken planken geschaafd, eiken tafelblad en eiken tafelpoten om zelf uw meubels van te maken. U bestelt alle gewenste producten eenvoudig online bij houthandel Houtdirect. Hét voordeel van eiken hout is dat het een harde en duurzame houtsoort is, waar u jarenlang plezier van heeft. Juist die rustieke uitstraling maakt eiken zo populair, zeker als u net als wij liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Een rustieke uitstraling maakt iedere woning gezellig en sfeervol. Het eiken laat zich ook prima combineren met welke inrichting dan ook, van klassiek tot modern en van romantisch tot industrieel. En een eikenhouten tafel zal zeker aan een gezellige uitstraling bijdragen!
 
Sorteren op
3 resultaten

Eiken tafelpoten 85x85

Lengte: 780
€ 30.00 incl. btw

Eiken tafelpoten 110x110

Lengte: 780
€ 36.00 incl. btw

Eiken tafelpoten 140x140

Lengte: 780
€ 48.00 incl. btw