Suède Wandbekleding

Suède is zachter dan leer en geeft een warme uitstraling aan ieder interieur. Het is daarom perfect voor wandpanelen die u in een handomdraai zelf monteert. De nieuwe trend is: suède wandbekleding. Met zijn vele voordelen begrijpen wij dat heel goed!

Koop uw suède wandbekleding online

Suède is gemaakt van de binnenkant van leer en voelt zacht aan. De geborstelde structuur geeft een unieke touch aan een wandpaneel. Met hun naadloze verbinding lopen de elegante panelen mooi in elkaar over. Hierdoor kunt u ook lange wanden perfect op deze manier bekleden. Daarnaast zorgen ze voor een fijne akoestiek in uw kamer. Ze zijn namelijk geluidsabsorberend, elimineren de galm en dempen het geluid. Ook werken ze brandwerend en dragen hiermee bij aan de veiligheid in uw huis. Al deze voordelen maken dat ze passen in ieder interieur. U bestelt ze online in onze houthandel, samen met de hightack kit zwart en zwart gelakte afwerkplinten voor de montage.
 

Scandinavisch design op uw wanden

Deze wandpanelen worden volgens Scandinavisch design geproduceerd. Dit betekent dat u die unieke sfeer in huis creëert met het plaatsen van deze muurbekleding. De duurzame houten latten zijn bekleed met suède en het zwarte akoestische vilt op de achterwand is gemaakt van gerecycled plastic. U kiest dus ook voor duurzaam met deze prachtige wandbekleding. Daarnaast monteert u ze eenvoudig zelf aan de hand van de stappen die wij hebben beschreven in onze blog. Wij snappen heel goed dat deze suède wandpanelen populair zijn.
 

Uw keuze voor kwaliteit

Weet u nog niet zeker wat past bij uw interieur? Bestel dan diverse samples. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Zo ziet u met eigen ogen de hoge kwaliteit van al onze producten. Heeft u nog vragen over deze unieke wandbekleding? Stel ze aan onze vakmensen.


 
 

Veelgestelde vragen over suède wandbekleding

Ja!
In onze houthandel zagen wij uw suède wandpanelen in de maat die u nodig heeft. Zo weet u zeker dat het vakkundig gebeurt. De prijs voor het op maat zagen van een wandpaneel is € 10,00 per paneel.

Standaard afmetingen 
De panelen worden geleverd in modules van 2700 x 500 x 21 mm. 

Monteer eenvoudig zelf 
In onze blog leest u stap voor stap hoe u de wandpanelen monteert. Of bekijk de instructievideo met praktische tips. Een prachtig resultaat is verzekerd!

Samples
Om zeker te zijn van uw kleurkeuze adviseren wij om diverse samples te bestellen. Zo weet u zeker dat u de juiste kleur kiest.

Bezoek onze showroom
Of bezoek onze showroom in Waalwijk. Neem contact op met onze klantenservice om hiervoor de mogelijkheden te bespreken. 

Nee
Het af en toe afstoffen van deze wandbekleding is voldoende.

 
Sorteren op
4 resultaten

Wood4wall Bengt 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Gustaf 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Isak 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Noak 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw