Over Houtdirect.nl

Over Houtdirect

Ons assortiment bestaat o.a. uit eiken en douglas balken, planken en geschaafde houtproducten. Ook leveren wij vellingdelen, gevelbekleding en de populaire zwarte potdekselplanken. Zeer geschikt om te verwerken in houten constructies, bijgebouwen en buitenkeukens. Naast buitenhout vindt u in ons assortiment o.a. geschaafd vurenhout en plaatmateriaal. Ook voor de bijproducten die nodig zijn voor de bouw van overkappingen bent u bij Houtdirect.nl aan het goede adres. Hardstenen sokkels, instortankers, schroeven, stalen ramen, etc. 
 
In onze houtloods vindt u ook een mooi assortiment gedroogd eikenhout, dat geschaafd, ruw of als plaathout geleverd kan worden. Zeer geschikt voor het maken van bv. boomstamtafels. Ook voor steigerhout en terrashout kunt u bij Houtdirect.nl terecht.
 
Houtdirect.nl levert alles wat u nodig heeft aan hout voor zowel binnen als buiten! 

Bekend van SBS6

Tot februari 2017 was Houtdirect.nl bekend onder de naam Buitenhout.com. Buitenhout.com is onder andere onder de aandacht geweest bij verschillende programma's van SBS6.

Projecten

Benieuwd voor welke projecten het hout van Houtdirect.nl kan worden gebruikt? Onderstaande afbeeldingen bieden alvast een dosis inspiratie.

Zweeds rabat zwart

Gevelbekleding is dé manier om uw huis een andere uitstraling te geven: stoer en modern met Zweeds Rabat Zwart. Dankzij gevelbekleding kunnen muren en gevels in een handomdraai worden opgeknapt. En bij een nieuwe woning zorgt het voor net dat extra’s dat uw woning heel speciaal maakt!

Eigen Huis en Tuin, RTL4 levering Platowood

Eigen Huis en Tuin, RTL4
Voor het programma voor "Eigen Huis en Tuin" RTL4.  Hebben wij voor de bouw van een organische tuinbank Platowood latten geleverd. Platowood is geplatoniseerd hout wat erg duurzaam is en heeft een natuurlijke uitstraling met geweldige eigenschappen.

Projecten Platwood in aanbouw

Twee projecten Platowood die momenteel gemonteerd worden, eerste project Fraké onbehandeld verticaal toegepast in 3 breedtes.
Tweede project Fraké met fijnbezaagd oppervlak, afgewerkt met een mat zwarte beits.

Hardhouten terrassen

Tweetal tuinen waarin onze hardhouten terrasplanken zijn toegepast.