Filters

Houten wandbekleding

Met houten wandbekleding geeft u direct die Scandinavische look aan uw wanden. Kies de kleur en stijl die past bij uw interieur en geniet van een prachtig resultaat. Lees in onze blog hoe u houten wandpanelen eenvoudig zelf monteert.

Online houten wandpanelen kopen

In ons assortiment vindt u diverse soorten houten wandbekleding om uw interieur een natuurlijke, warme uitstraling te geven. Deze houten latten muurbekleding zorgt daarnaast voor een fijne akoestiek in de ruimte. Ze absorbeert het geluid en laat de onaangename nagalm verdwijnen. Ook is ze brandwerend, wat bijdraagt aan de veiligheid in uw huis. Alle houtsoorten die wij aanbieden, zijn duurzaam en staan voor kwaliteit. Deze houtpanelen op uw wand hebben voor plaatsing geen extra behandeling meer nodig en zijn helemaal kant-en-klaar. Bestel deze populaire wandbekleding vandaag nog online in onze houthandel.

Houten latten muurbekleding die past in ieder interieur

Steeds vaker wordt er gekozen voor houten wandpanelen in de woonkamer. Hiermee geeft u deze ruimte in een handomdraai een prachtig warme uitstraling. Deze houtlook past ook perfect in een slaapkamer. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren walnoot en eiken wandpanelen, van de natuurlijke kleur van deze houtsoorten tot chic zwart. Maar denk ook aan grijs, blue, white of grey oxide. Zo zit er altijd wel een kleur bij die past bij uw wensen. Twijfelt u nog over de kleur, bestel dan samples van uw favorieten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Optimale akoestiek met houten wandbekleding

Voor een optimaal geluidsniveau in uw ruimte kunt u kiezen om achter uw akoestische wandpanelen van hout extra isolatiemateriaal te plaatsen. Met een EPS-isolatielaag zorgt u voor een hogere akoestische waarde. Ook kunt u gaan voor de hoogst haalbare waarde; wij adviseren dan een steenwol-isolatielaag. Wanneer u daarnaast ook nog uw plafond bekleedt, creëert u een ruimte die perfect is als bijvoorbeeld opnamestudio. Wij begrijpen heel goed hoe bepalend geluid of de overlast hiervan kan zijn, daarom zijn wij enthousiast over alle mogelijkheden.

Eenvoudig montage van houten panelen op uw muur

Deze wandbekleding van hout kunt u eenvoudig zelf verticaal of horizontaal installeren. In onze instructievideo leggen we u stap voor stap uit hoe u in een handomdraai zorgt voor een prachtig resultaat. Heeft u nog vragen over deze houten wandbekleding in uw interieur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden met deze prachtige houten wandbekleding.

Veelgestelde vragen over houten wandbekleding

Ja!
In onze houthandel kunnen wij uw houten wandpanelen in de maat zagen die u nodig heeft voor uw project. Zo weet u zeker dat het vakkundig gebeurt. De prijs voor het op maat zagen is € 10,00 per paneel.


Snel zelf aan de slag
Deze houten panelen zijn kant-en-klaar en hebben geen behandeling meer nodig. U kunt dus direct zelf aan de slag. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan een van onze houtspecialisten. Wij denken graag met u mee.

Natuurlijk!
Wij begrijpen heel goed dat u eerst wilt zien wat past bij uw project. Dit kan in onze showroom in Waalwijk. Maak hiervoor een afspraak. Bel: 0416 760 800.

 

Samples bestellen
Ook heeft u de mogelijkheid om meerdere samples te bestellen van de diverse houten wandpanelen. Zo krijgt u een goed beeld van wat past bij uw interieur.

Lees onze blog en kijk onze instructievideo
In onze blog over het monteren van houten wandbekleding leest u alle stappen om tot een prachtig resultaat te komen. Ook hebben wij een instructievideo gemaakt met nog meer praktische tips.


Overige benodigdheden
Vergeet bij uw bestelling niet om te denken aan de hightack kit zwart voor de montage en de zwart gelakte afwerkplinten voor een mooi zijaanzicht


Nog vragen?
Heeft u na het lezen van de blog of de instructievideo nog vragen? Wacht dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee.

Nee
Geen onderhoud of behandeling is nodig bij deze houten wandbekleding in uw interieur. Ze zijn kant-en-klaar te plaatsen op uw wand.

 
Sorteren op
3 resultaten

Wood4wall Black Oak 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 135.00 incl. btw

Wood4wall Grey Oak 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 50.00 incl. btw

Wood4wall Walnut 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 135.00 incl. btw