Snelbeton

Snelbeton

Snelbeton, wat een uitvinding om snel de klus te klaren! Moet er een schutting of veranda geplaatst worden? Dan kunt u met snelbeton, ook wel snelcement genoemd, de houten palen stevig in de grond plaatsen. Binnen 15 minuten uitgehard, ideaal!

Zeer snelle verharding

Snelbeton zorgt voor een zeer snelle verharding en dus stabilisering. Het is zowel voor buiten als binnen geschikt omdat het beton vorstbestendig is. Gebruik het voor het plaatsen van bijvoorbeeld een terrasoverkapping bij de instortankers of uw andere houtconstructies. Voor het aanbrengen van snelbeton hoeft ook niet constant geroerd te worden, nog een pluspunt.

Plaatsen van palen

Voor het plaatsen van de palen in de grond graaft u een gat dat flink wat breder is dan de afmeting van de paal. Zet de paal in de grond en vul het gat voor de helft met het snelbeton en vul aan met water. Even geduld en voilà, de palen staan met een super stevige basis verankerd in de bodem. Vergeet niet alle bouwproducten te bestellen voordat u begint, zodat u niet halverwege uw project zonder de juiste materialen komt te zitten. Bestel eenvoudig in de webshop van Houtdirect.
 
Sorteren op
1 resultaat

Snelbeton mortel

€ 15.95 incl. btw