Terrasclips

Onze onzichtbare terrasclips zorgen dat uw terras perfect kan worden bevestigd. Daarnaast zijn ze eenvoudig zelf toe te passen. Zo installeert u uw terras in een handomdraai.

Onzichtbare bevestiging van uw terras

Met onze terrasclips bevestigt u uw terrasplanken onzichtbaar. Zo behoudt u de uitstraling van uw terras en bent u verzekerd van de perfecte montage en afwerking. We hebben de voordelen van terrasclips voor u op een rijtje gezet:

  •  onzichtbare bevestiging van de eerste en laatste planken

  •  hoge afwerkingsgraad, onzichtbaar

  •  eenvoudige en snelle montage: 40% tijdwinst

  •  oog voor de bewegingen van het hout: «veereffect»

  •  plaatselijke demontage mogelijk

  •  bruikbaar op 3 verschillende profielen

  •  verstevigde, zelfborende schroef in roestvrij staal

  •  goedgekeurd door specialisten

  •  gepatenteerd systeem

Wij adviseren u graag onze terrasclips, die keer op keer voor een perfect terras zorgen.

Terrasclips eenvoudig online bestellen

Wanneer u de juiste planken heeft gekozen voor uw terras adviseren wij u ook om direct bij uw bestelling de terrasclips te bestellen. Dit doet u bij ons eenvoudig online met een paar muisklikken. Zo weet u zeker dat u de juiste montage heeft voor uw terras. Dit voorkomt onnodig zoekwerk in lange gangpaden en onze specialisten van de klantenservice zitten voor u klaar mocht u vragen hebben. Bestel online en u kunt snel aan de slag met uw volgende project!

FAQ's

Terrasclips

Ja!

Het is zeer eenvoudig om terrasclips te installeren. Wanneer u de clip op de bovenkant legt van de te bevestigen planken, dan stelt deze automatisch de juiste hoogte in. 

 

Vast schroeven

Zodra u vervolgens de plank vastschroeft zit alles direct perfect op zijn plaats. Eventueel kunt u ook demonteren mocht dit nodig zijn. Wilt u graag tips over het gebruik van terrasclips? Neem dan contact met ons op.

Nee!

De terrasclips van B-Fix zijn gemaakt van RVS, roestvrij staal. Ze zijn zo behandeld dat ze niet gaan roesten en daardoor lang meegaan.

 

Onzichtbaar

Onze terrasclips zijn een onzichtbare bevestiging van uw terrasplanken. Dit gepatenteerde systeem is hiermee ideaal voor uw terras. 

 

Perfecte installatie

Zo levert u niet op de uitstraling van uw terras en bent u gegarandeerd van een perfecte installatie.

 
Sorteren op
3 resultaten

B-Fix borderclips RVS voor Padouk en Ipé

€ 95.00 incl. btw

B-Fix one clips RVS voor Padouk en Ipé

€ 149.95 incl. btw

Növlek Hardwood Clip Classic

€ 145.00 incl. btw