Offerte aanvraag

Vul uw gegevens in

Product* is verplicht.
Naam* is verplicht.
Telefoonnummer* is verplicht.
Stel hier je vragen of geef meer info over je project zoals het aantal m2
Opmerkingen is verplicht.
Hardhouten Vlonderplanken in diverse afmetingen

Filters

Hardhout Vlonderplanken

Hardhout vlonderplanken zijn perfect voor de aanleg van een nieuw terras of steiger. Creëer ook een warme, stijlvolle sfeer in uw tuin met hardhout vlonderplanken. Bij Houtdirect vindt u altijd de vlonders die helemaal voldoen aan uw wensen!

Warme uitstraling

Het voordeel van hardhout vlonderplanken, is dat de planken vele jaren meegaan. Hardhout heeft weinig onderhoud nodig en heeft een levensduur van maar liefst 15 tot 25 jaar. Bangkirai hardhouten vlonderplanken zijn van nature veel sterker, duurzamer en stabieler dan andere hardhout- of naaldhout soorten. Deze hardhout planken garanderen een duurzaamheid van wel 25 jaar! Laat het hout door de jaren heen mooi vergrijzen of behandel het met een goede verf of beits om de kenmerkende, warme, roodbruine uitstraling zo lang mogelijk te behouden.
 

Direct bestellen

Bestel via de webshop van Houtdirect eenvoudig hardhout vlonderplanken voor uw terras, steiger of vlonder, waar u nog vele jaren van zult genieten. Wilt u advies inwinnen voordat u een bestelling plaatst? Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee, neem contact op en wij staan voor u klaar.
Sorteren op
2 resultaten

Ipé buitenparket B-Fix 21x145x2450

Lengte: 2450
€ 38,85 incl. btw
€ 109,40 per m²

Ipé buitenparket B-Fix 21x145

Lengte: 5500
€ 108,60 incl. btw
€ 136,20 per m²