Filters

Deuren

De deur is dé manier om een ruimte binnen te komen en af te sluiten. De juiste uitstraling is hiervoor dan ook belangrijk. Bij Houtdirect vindt u een ruim assortiment houten deuren zodat u de keuze kunt maken die past bij uw project. 

Online houten deuren kopen

U bent bezig met een project en wilt hier graag een houten deur in plaatsen. Dan zijn er nog een paar vragen die invloed hebben op uw keuze. We hebben er een paar ter overweging voor u op een rijtje gezet:

  1. Wilt u een enkele of dubbele deur?

  2. Wilt u ramen in uw deur?

  3. Moet de deur naar links of naar rechts open draaien?

  4. Wilt u liever een natuurlijke houtkleur of chic zwart?

Alleen u kunt deze vragen beantwoorden. Wij kunnen u natuurlijk wel adviseren. In ons assortiment vindt u zeker de deur die past bij uw project. Bestel uw houten deuren eenvoudig online in onze houthandel.

Uw deur is uw visitekaartje

Een mooie deur maakt de buitenkant van uw woning of buitenruimte helemaal af. Bij Houtdirect begrijpen wij dat helemaal en daarom bieden wij een ruim assortiment aan dubbele of enkele deuren, met of zonder glas en links of rechtsdraaiend. Daarnaast heeft u de keuze uit de schitterende warme kleur van douglas hout of de karakteristiek zwart gebeitste vurenhout variant. Zowel de douglas deuren als de vuren variant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo maakt u in een handomdraai van een nu nog open buitenruimte een afgesloten plek voor uw fietsen. Of u geeft uw blokhutdeur meer mogelijkheden met het plaatsen van dubbele deuren voor buiten. Wat uw volgende project ook is, met onze deuren bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Kwaliteit om jarenlang onbezorgd van te genieten

Met deze deuren bent u verzekerd van kwaliteit. Hier staan alle producten voor bij Houtdirect. Zo vindt u bij ons een ruim assortiment hout en tuinhout, maar ook meubelhout of bijbehorende bouwproducten. Heeft u nog advies nodig voor uw volgende project? Neem dan contact met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.


 

Veelgestelde vragen over deuren

Ja
U kunt kiezen voor dichte deuren of deuren met enkel glas. Een houten deur met kozijn zorgt voor meer licht in een ruimte. Een dichte deur maakt een ruimte volledig mooi afgesloten. Alle deuren worden geleverd met het bijpassende hang- en sluitwerk voor een eenvoudige montage.

Een paar punten op een rijtje:

  • de uitstraling

  • links- of rechtsdraaiend

  • dubbele of enkele deur

  • afmetingen

 

Uw wensen bepalen uw keuze
Met al onze deuren bent u verzekerd van een deur met een lange levensduur die perfect sluit. Bij Houtdirect vindt u altijd een houten deur die past bij uw project. 

Weinig
Na een behandeling met beits of verf hebben deze deuren weinig onderhoud nodig. Een keer per jaar voorzichtig afdoen met een zachte borstel volstaat.

 

Behandeling
De zwarte vurenhouten deuren zijn al behandeld. De douglas deuren kunt u nog behandelen met een verf of beits. Doet u dit niet, dan zal douglas hout door de jaren heen langzaam natuurlijk vergrijzen. De keuze is aan u.  

Verf of beits
Wanneer u kiest voor een deur van douglas hout raden wij aan om deze te behandelen met een beits of verf. Hierdoor beschermt u het hout optimaal. In onze blogs over beitsen en verven leest u hoe u dit zelf kunt doen. 

 

Zwart behandeld vurenhout
Daarnaast kunt u kiezen voor behandelde zwarte vuren houten deuren. Deze variant is compleet onderhoudsvrij en heeft ook geen behandeling meer nodig.

 
Sorteren op
20 resultaten

Douglas enkele dichte deur, linksdraaiend 90x201 cm

Lengte: 2010
€ 585.00 incl. btw

Douglas dubbele dichte deur 168x201cm

Lengte: 2010
€ 939.00 incl. btw

Douglas dubbele dichte deur, Zwart beslag 168x201cm

Lengte: 2010
€ 975.00 incl. btw

Douglas dubbele 1-ruits deur 168x201cm

Lengte: 2010
€ 949.00 incl. btw

Douglas dubbele deur 6-ruits dubbelglas 202x221cm

Lengte: 2210
€ 1549.00 incl. btw

Douglas dubbele 8-ruits deur 168x201cm

Lengte: 2010
€ 1079.00 incl. btw

Douglas dubbele deur extra breed en hoog 255x209cm

Lengte: 2090
€ 1395.00 incl. btw