Filters

Eiken Latten

Bent u op zoek naar een mooie afwerking van uw wandpaneel? Of wilt een kwaliteitsframe of raamwerk maken voor uw project? Dan zijn onze eiken latten de oplossing. Want met zijn rustieke uitstraling en eigenschappen is deze houtsoort zeer populair.

Rustieke afwerking met eikenhout

Voor de afwerking van bijvoorbeeld uw wandbekleding zijn onze eiken latten geschaafd perfect. Op deze manier kijkt u niet tegen het isolatiemateriaal aan dat aan de achterkant van het paneel is bevestigd. Door een eiken lat te plaatsen, geeft u het direct een luxe uitstraling. Het zit hem vaak in de details! Daarom adviseren wij om te kiezen voor de kwaliteit van eikenhout. Eikenhout is een harde en duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en uitstraling met deze afwerking. 

Eiken latten geschaafd voor al uw timmerwerkzaamheden

De latten van Houtdirect worden ook toegepast voor diverse timmerwerkzaamheden. Deze zijn vaak de basis van uw binnenproject. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een raamwerk voor een tussenwand of plafond. De latten zijn eenvoudig te zagen waarna u ze direct kunt bevestigen met bijvoorbeeld schroeven of spijkers. Zo creëert u in een handomdraai uw eigen solide constructie waar u verder op kunt bouwen. 

Online eiken latten bestellen

Onze producten bestelt u makkelijk in onze online houthandel. In onze zeer complete webshop vindt u alles op het gebied van hout voor zowel binnen als buiten. Al uw vragen kunt u stellen aan onze houtspecialisten van de klantenservice, zij staan u graag te woord met tips en adviezen over de eiken latten geschaafd in ons assortiment.

Eiken latten

Onze eiken latten zijn te gebruiken voor de diverse toepassingen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • afwerking van wandpanelen

  • raamwerken voor binnenprojecten

  • tussenwanden 

  • plafonds

Heeft u vragen over de mogelijkheden met eiken latten geschaafd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag.

Het verschil zit in de maatvoering. Een lat is smaller dan een plank. Daarmee heeft een lat vaak de functie van afwerking of als raamwerk voor binnenprojecten. Een plank wordt door zijn bredere afmetingen voor andere doeleinden gebruikt. Wanneer u vragen heeft over de exacte afmetingen of eigenschappen van onze latten en planken, adviseren wij u contact op te nemen met onze houtspecialisten
Ja, dat kan. De eiken latten geschaafd laten zich makkelijk bewerken waarna u ze eenvoudig kunt toepassen. Hiervoor adviseren wij u wel om de juiste materialen te gebruiken.
 
Sorteren op
3 resultaten

Eiken latten foutvrij geschaafd 20x25

Lengte: 2400
€ 16.65 incl. btw

Eiken latten foutvrij geschaafd 20x35

Lengte: 2400
€ 22.20 incl. btw

Eiken latten foutvrij geschaafd 20x60

Lengte: 2400
€ 33.25 incl. btw