Leren Wandbekleding

Uw woning is uw thuis en al zo lang als de mens bestaat, willen we dit mooi en persoonlijk maken. Hiervoor hebben wij een elegante vorm van leren wandbekleding gecreëerd die uw woning direct die luxe en warme uitstraling geeft.

Hout & leer, de perfecte combinatie

Met een lederen wandbekleding geeft u een ruimte die luxe karakteristieke uitstraling. Daarnaast dragen het bij aan een aangename akoestiek in de ruimte en werken ze brandwerend. Onze leren wandpanelen zijn de perfecte combinatie van hout en leer. Hout is de basis waarop het leer is bevestigd en zorgt hiermee voor sfeer die natuurlijk en warm is. Het is modern design dat zorgt voor een echte eyecatcher aan uw wand. In ons assortiment vindt u gegarandeerd de kleur die perfect past in uw interieur. Bestel eenvoudig online in onze houthandel.

De extra voordelen van leren wandpanelen

Naast dat het geluid absorberend en brandvertragend werkt, heeft deze wandbekleding nog extra voordelen:

 • Luxueuze warme uitstraling van leer

 • Werk isolerend

 • Is waterafstotend

 • Vuilwerend

 • Krijgt meer karakter door de jaren heen

Wij begrijpen daarom heel goed dat leren wandbekleding enorm populair is.

Nieuwe trend op het gebied van wandbekleding

Nieuw is de combinatie van een houten wandpaneel waarbij iedere lat apart is bekleed met leer. Want naast de traditionele houten wandbekleding in bijvoorbeeld je woonkamer wil je ook een zachtere look in je slaapkamer. Daarom vindt u bij ons een groot aanbod aan kleuren. U kiest wat u mooi vindt en in een handomdraai geeft u de ruimte die luxe en warme uitstraling van leer. Leer wordt door de jaren heen alleen maar mooier, kunnen we u uit eigen ervaring vertellen. Twijfelt u nog over de kleur? Bestel dan samples van uw favorieten of kom langs in onze showroom. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Eenvoudig zelf een perfect resultaat monteren

Net als bij de traditionele houten wandbekleding monteert u ook deze leren panelen eenvoudig zelf op uw muur. In onze blog leest u alle stappen om zelf tot een prachtig resultaat te komen. Ook hebben wij een instructievideo gemaakt met nog meer praktische tips. Zo geniet u snel zelf van deze elegante wandbekleding in uw huis of werkomgeving.
 

Veelgestelde vragen over leren wandbekleding

Weinig
Leer wordt juist door de jaren heen mooier. Het enige onderhoud dat het nodig heeft, is af en toe afstoffen met een plumeau. Geniet van deze warme, elegante wandbekleding.

Ja!
In onze houthandel kunnen wij uw leren wandpanelen in de maat zagen die u nodig heeft voor uw project. Zo weet u zeker dat het vakkundig gebeurd. De prijs voor het op maat zagen van uw wandpaneel is € 10,00 per paneel.

Ja, dat kunt u!
Eenvoudig en snel zelf aan de slag? Lees dan onze blog of bekijk onze instructievideo hierover met praktische tips, zodat u snel kunt genieten van een prachtig resultaat.

Op een rijtje

 • Geluidsabsorberend

 • Brandwerend

 • Luxueuze warme uitstraling van leer

 • Werk isolerend

 • Is waterafstotend

 • Vuilwerend

 • Krijgt meer karakter door de jaren heen

Kies de kleur die past bij uw interieur en geniet van een prachtig resultaat!

 
Sorteren op
3 resultaten

Wood4wall Olle 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Sten 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw

Wood4wall Sven 500x2700 mm

Lengte: 2700
€ 200.00 incl. btw