Filters

Dubbele Rhombus

Dubbele rhombus is met zijn ruitvormig profiel ideaal als gevelbekleding. In een handomdraai geeft u de gevel een nieuwe, natuurlijke uitstraling. En denk bij deze unieke planken ook aan het maken van een schutting. Bestel uw favoriet vandaag nog online.

Dubbele rhombus online kopen

Een dubbel rhombusprofiel is opgebouwd uit 2 losse planken met een ruitvormig profiel. Hierdoor ontstaat er een speelse en moderne uitstraling die perfect geschikt is als gevelbekleding. In onze houthandel heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, zoals Siberisch lariks of douglas hout. Kies de kleur en stijl die u mooi vindt en geniet jarenlang onbezorgd van een prachtig resultaat. Want deze planken hebben niet veel onderhoud nodig, waardoor ze een zeer duurzame keuze zijn. Behandel met een beits of olie voor een optimale bescherming en u zorgt er zo voor dat uw hout niet vergrijst.

Met een dubbel rhombusprofiel zelf aan de slag

Rhombusprofiel is weer helemaal terug van weggeweest en is naast gevelbekleding ook ideaal om een schutting mee te maken. Plaats de dubbele rhombus verticaal voor een schutting en horizontaal op uw gevel. De montage is eenvoudig, maar moet natuurlijk wel op de juiste manier gebeuren. Heeft u vragen over de juiste montage van het gekozen profiel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u hier graag over en beantwoorden al uw andere vragen over dubbele rhombus.

Veelgestelde vragen over dubbele rhombus

Ja
Het broertje of zusje van de dubbele rhombus is de triple rhombus. Op deze planken zijn drie ruitvormige planken gemonteerd voor een karakteristieke uitstraling. Wat uw voorkeur ook is, met een rhombusprofiel geeft u de gevel of schutting een nieuwe look in een handomdraai.

Ja
Siberisch lariks dubbele rhombus zwart, een mondvol, kunt u eenvoudig online bij Houtdirect bestellen. Deze planken geven een chique look aan uw gevel of schutting. Daarnaast doet u de montage eenvoudig zelf. Heeft u vragen over deze unieke planken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u graag. 

Binnen en buiten
We hebben de toepassingen voor u op een rijtje gezet:

  • gevelbekleding

  • schutting

  • bekleden van wanden in uw interieur

 

Project
Wilt u zeker weten of dubbele rhombus geschikt is voor uw volgende klus? Bel dan met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee. 

Profiel
Dit is een plank met daarop twee ruitvormige plankdelen bevestigd. Dit samen heet een profiel met de naam dubbele rhombus. Het is te gebruiken als gevelbekleding, schutting en voor het bekleden van wanden binnen.

 

Houtsoorten
Bij Houtdirect vindt u de houtsoorten Siberisch lariks en douglas. Heeft u vragen over welke houtsoort het meest geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u graag.

 
Sorteren op
4 resultaten

Douglas dubbele rhombus 25x140

Lengte: 3650
€ 17.25 incl. btw

Douglas dubbele rhombus 25x140

Lengte: 6000
€ 28.35 incl. btw

Siberisch Lariks Dubbele Rhombus 25x140

Lengte: 3000
€ 22.50 incl. btw

Siberisch Lariks Dubbele Rhombus zwart 25x140

Lengte: 3000
€ 28.50 incl. btw