Siberisch Lariks Dubbele Rhombus 25x140x3000

€ 22.50 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze geschaafde Douglas dubbel rhombus delen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping of het maken van een schutting. Met deze planken creëer je op een eenvoudige manier een lattenwand, welke door middel van een mes- en groef verbinding nooit zal gaan kieren. Tevens zijn de delen vooraf gedroogd om de grootste werking tegen te gaan.

Bent u opzoek naar een zwarte delen? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Siberisch lariks is niet te vergelijken met het Europees Lariks zoals Douglas. Siberisch Lariks vindt zijn oorsprong in Rusland waar hij door het koude klimaat langzaam groeit. Deze factor zorgt ervoor dat de houtsoort een zeer duurzame naaldhoutsoort is met een duurzaamheidsklasse 3, met een levensduur van wel 25 jaar.
Siberisch Lariks is te herkennen aan de gele kleur en duidelijke vlamvorming en kleine knoesten. De sfeervolle uitstraling in combinatie met de duurzame eigenschappen, maken deze houtsoort uitstekend geschikt voor het bekleden van uw gevel, het leggen van een terras of het bekleden van een deur.
Kortom zijn Siberisch Lariks vlonderplanken een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 25x140x3000.

Specificatie
Houtsoort: Siberisch Lariks
Dikte: 25
Werkende breedte: 122 mm.
Afwerking: Rondom geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Siberisch Lariks
Model Dubbele Rhombus
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 25 mm
Breedte 140 mm
Lengte 3000 mm