Filters

Houtsoort
Dikte

Zweeds Rabat

Zweeds rabat zijn speciaal vormgegeven houten planken die uitermate geschikt zijn voor horizontale plaatsing tegen gevels. Bij Houtdirect koopt u Zweeds rabat van de beste kwaliteit, het is veruit de meest gebruikte rabat plank en vanwege zijn mooie looks erg populair als gevelbekleding.

Zweeds rabat planken

Een Zweeds rabatdeel is een houten plank met een sponning aan de onderkant, dit zorgt voor een andere 'overlap' van de planken ten opzichte van een halfhouts rabat, ook wel potdekselen genoemd. Bij Houtdirect bieden we een assortiment Zweeds rabat van douglas hout en platowood. De Zweeds rabat planken bieden we in verschillende lengtematen aan: van 3 tot 5 meter. Bovendien kunt u kiezen uit de blanco variant en natuurlijk het geliefde zwarte Zweedse rabat. Zweeds rabat planken worden bovendien vaak gekozen bij het maken van een dichte schutting. Wanneer u een schutting maakt van Zweeds rabat, begin dan altijd met de brede zijde naar onderen om zo van onder naar boven omhoog te stapelen. De schutting bouwt u op met palen die u om de 70 centimeter plaatst. Omdat een dichte schutting van Zweeds rabat planken relatief zwaar is, adviseren wij om te kiezen voor hardhouten palen van minimaal 70x70 mm. U kunt bij Houtdirect.nl eenvoudig al het hout & tuinhout en andere bouwmaterialen online bestellen. Wij leveren het hout bij u thuis af of u kunt het bij onze houthandel komen afhalen.

Rabat van douglas hout

Douglas hout staat bekend als een mooie, rustieke houtsoort. Het is een naaldhout plank, waardoor het hout noesten kan bevatten. Wij adviseren om het douglas hout te behandelen voordat het wordt toegepast, zodat de levensduur verlengd wordt. De levensduur van douglas hout is ongeveer 15 jaar en deze levensduur wordt verlengd door het hout goed te behandelen met verf of beits. Bovendien voorkomt u hiermee verkleuring. Wilt u graag Zweeds rabat gebruiken en heeft u behoefte aan wat advies? Wij helpen u graag op weg met uw project. U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 760 800 of door middel van het contactformulier

Rabatdelen van Houtdirect

In onze webshop vindt u diverse typen rabatdelen:
  • Zweeds rabat
  • Fins rabat
  • Dubbel Zweeds rabat
 
Wij adviseren u graag over de juiste toepassing en materialen. Neem contact op met onze klantenservice of bestel direct!
Sorteren op
15 resultaten