Eiken fijnbezaagd zweeds rabat 27x180x2000

€ 28.35 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Eiken Zweeds rabat delen zijn voor vele projecten geschikt. Denk hierbij aan de wanden van uw overkapping, het bekleden van uw gevel of het maken van een schutting. Met deze planken krijgt u het “potdeksel” effect met een vlakke achterzijde. De uitsparing in het profiel zorgt voor eenvoudige montage en voorkomt kiervorming. De delen lopen schuin af, van bovenin 28 mm dikte, naar onderin 15 mm dikte.

Houtsoort
Eiken hout is een duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft! De rustieke uitstraling en de potlood grijze verkleuring maakt dit hout & tuinhout erg populair, zeker als u liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Door deze karakteristieke eigenschappen is eikenhout geliefd bij doe-het-zelvers, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven voor het maken van overkapping, bijgebouw, veranda, tuinpoort of schuur.

Eiken bevat looizuur wat mede zorgt dat het een harde en sterke houtsoort is, welke toch goed te bewerken is met machinaal gereedschap. Dit looizuur kan in combinatie met vocht en metaal zorgen voor zwarte vlekken op het hout. Voor meer info hierover kunt u terecht in onze blog.

Kortom zijn Eiken Zweeds rabat delen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 27x180x2000mm.

Specificatie
Houtsoort: Eikenhout
Dikte: 15 - 28 mm
Werkende breedte: 165 mm.
Droging: 18% ideaal voor verwerking buiten

Productspecificaties

Houtsoort Eikenhout
Model Gevelbekleding
Geschikt voor Buiten
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 27 mm
Breedte 180 mm
Lengte 2000 mm