Dampdoorlatende Folie

Om uw gevelconstructie optimaal te beschermen, adviseren wij u om zowel een dampremmende als een dampdoorlatende gevelfolie te gebruiken. We leggen u graag uit hoe die er voor zorgen dat u lang onbezorgd kunt genieten van uw gevelbekleding.

Dampdoorlatende gevelfolie online kopen

Dampdoorlatende folie plaatst u aan de koude kant van uw gevelconstructie. Hiermee bedoelen we de buitenzijde van de constructie. Hierdoor kan het vocht vanuit de constructie naar buiten. Daarnaast zorgt die er ook voor dat er geen vocht van buiten naar binnen kan. Zo behoudt het materiaal zijn kwaliteit en isolatiewaarde. Miofol 125 g dampdoorlatend is zo'n dampdoorlatende folie die u kunt bestellen in onze online houthandel.

Combineer dampdoorlatende en dampremmende gevelfolie voor een optimale bescherming

Om uw gevel optimaal te beschermen, gebruikt u beide gevelfolies. Beide hebben unieke eigenschappen die uw gevelconstructie samen optimaal beschermen tegen de verschillende invloeden. Met de dampremmende folie werkt u deze waterdicht af. Zo zijn ook de naden beschermd en krijgt vocht geen kans.

Alles eenvoudig bestellen voor uw gevel

In onze houthandel vindt u alles wat u nodig heeft om uw gevelbekleding te plaatsen. Zo kunt u direct aan de slag. Heeft u nog vragen over deze gevelfolie? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij geven u graag passend advies.

 
Sorteren op
0 resultaten