Dampremmende Folie

Uw gevelbekleding beschermt u optimaal met zowel een dampdoorlatende als een dampremmende gevelfolie. De voordelen die dit geeft aan uw project lichten we hier graag toe.

Dampremmende folie online kopen

Dampremmende folie plaatst u aan de warme kant van uw gevelconstructie. In uw woning ontstaat er condens door het gebruik van bijvoorbeeld de douche. Wanneer hier condens onder komt, zorgt dit voor schimmelvorming, wat vervolgens de constructie aantast. Daarom brengt u de dampremmende folie aan de warme kant aan. Zo beschermt het de koudere (bovenliggende) zijde tegen het vocht uit het binnenklimaat. Miofol 125 s dampremmend is een dampremmende folie die u eenvoudig online bij ons kunt bestellen.

Dampremmende en dampdoorlatende gevelfolie zijn de optimale combinatie

Om uw gevel optimaal te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden, adviseren wij u om zowel dampremmende folie als dampdoorlatende folie te gebruiken onder uw gevelbekleding. Beide hebben unieke eigenschappen die elkaar versterken. Vergeet ook niet te denken aan de afwerking van uw gevelfolie. Met tengelband plakt u de naden waterdicht af. Zo krijgt vocht geen kans in uw gevel!

Eenvoudig bestellen bij Houtdirect

In onze houthandel bestelt u eenvoudig alles online voor uw gevel. Zo kunt u direct zelf aan de slag met uw project. Heeft u nog advies nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag.

 
Sorteren op
0 resultaten