Filters

Douglas Fins Rabat

Bij Houtdirect bieden we naast douglas Zweeds rabat ook douglas Fins rabat. Door de speciale techniek zijn kieren tussen het hout verleden tijd. Daarnaast houdt een dergelijke constructie natuurlijk ieder zuchtje wind tegen. Ideaal voor als u in uw tuin uit de wind van het lentezonnetje wil genieten!

Plaatsing schutting douglas Fins rabat

Een rabat, of gevelpaneel, is een plank die aan de onderkant een groef heeft en aan de bovenkant een geschulpte rand. Hierdoor schuift u het rabat gemakkelijk in elkaar waarna ze gebruikt kunnen worden voor afdichting van wanden of gevels. Heeft u als project een nieuwe schutting van douglas hout in gedachten? Dan moeten er eerst palen in de grond worden geslagen. U kunt ervoor kiezen om het rabat tussen de palen te plaatsen of er tegenaan, zodat de palen uit het zicht zijn. Begin met het bevestigen altijd onderaan, net boven de betonrand. De andere planken bevestigt u hier tegenaan. Zoals u begrijpt, is een waterpas voor deze klus onmisbaar. Voor een blinde bevestiging, schroeft u de schroeven - bij voorkeur van roestvrij staal - in het dunnere gedeelte, namelijk de groef van de plank. De volgende plank zal hier dan automatisch overheen vallen.

Naturel en zwart

Hout heeft van nature al een mooie kleur en is de sfeermaker bij uitstek in een smaakvol interieur of een gezellige tuin. Voor de liefhebbers van een moderne uitstraling zijn de kleuren zwart, wit en grijs ook heel gangbaar. Naast de natural douglas variant, hebben we bij Houtdirect ook de zwarte variant op voorraad. De kleur zwart past goed in een ruime tuin en is erg in trek bij overkappingen als achterwand. Naturel is tijdloos en doet het goed in iedere tuin of interieur! Bestel eenvoudig het hout op onze website, samen met de benodigde bouwproducten. Uw bestelling wordt door onze vervoerder netjes bij u voor de deur afgeleverd. Wanneer u houtproducten heeft besteld, moet het afleveradres waar uw bestelling afgeleverd gaat worden goed bereikbaar zijn voor een grote vrachtwagen. Mocht dit niet het geval zijn, dan vragen wij u om hier met ons contact over op te nemen. Zo kunnen we samen een passende oplossing vinden. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op. Ons professionele team staat u graag te woord.
 
Sorteren op
3 resultaten

Douglas fins rabat 18x125

Lengte: 4000
€ 13.00 incl. btw

Douglas fins rabat zwart 18x125

Lengte: 3000
€ 19.40 incl. btw

Douglas fins rabat zwart 18x125

Lengte: 4000
€ 21.95 incl. btw