Bilinga Vlonderplanken

Wilt u een duurzaam terras? Kies dan voor bilinga vlonderplanken. Met hun karakteristieke goudgele kleur geven ze uw vlonder een warme en luxe uitstraling. Daarnaast zorgt de duurzaamheid van deze houtsoort voor jarenlang onbezorgd genieten op uw terras.

Bilinga vlonderplanken online kopen

Deze hardhoutsoort is afkomstig uit West-Afrika. Het hout beschikt over de perfecte eigenschappen die u nodig heeft voor een duurzame vlonder, terras of steiger. Bilinga hout is namelijk goed bestand tegen vocht en andere weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de unieke uitstraling ervoor dat uw vlonder een echte eyecatcher is. Dat deze houtsoort daarom zeer populair is, begrijpen wij heel goed. Plaats uw bestelling eenvoudig online en geniet van een prachtig resultaat in een handomdraai. Vergeet bij uw bestelling niet om ook de overige bouwproducten die u nodig heeft direct mee te bestellen.

Zelf aan de slag met uw vlonder

Vlonderplanken kunt u eenvoudig zelf leggen. Voor u aan de slag gaat zijn er een paar keuzes die zorgen voor het resultaat dat u wenst. Zo kunt u kiezen voor een zichtbare of onzichtbare bevestiging. Bij een zichtbare bevestiging ziet u de schroeven wel en bij een onzichtbare ziet u deze niet. Ook de ondergrond is belangrijk voor een goed resultaat. Zorg daarom altijd voor de juiste fundering. Wilt u nog advies over wat nodig is aan voorbereiding en materiaal voor uw vlonder of terras? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wanneer u kiest voor Houtdirect, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom vindt u in ons assortiment alleen maar producten die hieraan voldoen. Ook staan wij voor service, want wij denken altijd graag met u mee in de vele mogelijkheden die er zijn met onze producten. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis staan wij klaar voor u.


 

Veelgestelde vragen over bilinga vlonderplanken

Ja
Met zijn sterke eigenschappen is het een hardhoutsoort met een minimale levensduur van 25 jaar. Daarom zijn bilinga vlonderplanken perfect geschikt voor een vlonder. 
 

Overige bouwproducten
Denk bij het plaatsen van uw bestelling ook aan onze overige duurzame bouwproducten voor uw project. Met een paar muisklikken bestelt u alles eenvoudig online bij Houtdirect. 

Olie
Wanneer u bilinga vlonderplanken behandelt met een olie, behoudt u de warme goudgele kleur van dit prachtige hout. Hout oliën kunt u zelf aan de hand van de stappen in onze blog
 

Natuurlijk vergrijzen
Kiest u ervoor om uw bilinga vlonderplanken niet te behandelen, dan zullen ze door de jaren heen langzaam vergrijzen. Dit is ook prachtig en geeft uw vlonder een karakteristieke uitstraling.

Eenvoudig
Met een paar muisklikken bestelt u eenvoudig uw bilinga vlonderplanken: 

  • voeg de producten die u nodig heeft toe aan uw winkelwagentje

  • niets vergeten? Ook bijbehorende bouwproducten uitgekozen?

  • klik dan op 'Ga verder met bestellen'

  • vul uw contactgegevens in

  • geef aan of u de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen

  • selecteer de gewenste betaalmethode

  • na uw betaling is de bestelling voltooid

  • u ontvangt een bevestigingsmail met de details van uw bestelling en de verwachte levertijd

Goudgeel
Dit hardhout komt uit West-Afrika en heeft een unieke goudgele kleur die door de jaren heen langzaam natuurlijk zal vergrijzen. Met zijn warme uitstraling geeft het uw vlonder direct een luxe uitstraling. Wilt u deze behouden? Behandel dan uw bilinga vlonderplanken met een olie. In onze blog over hout oliën leest u er alles over. 

 
Sorteren op
1 resultaat

Vlonderplank Hardhout Bilinga 21x145x3650 mm

Lengte: 3650
€ 27.50 incl. btw