Vlonderplank Hardhout Bilinga 21x145x3650 mm

€ 27.50 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Momenteel nog 50st. beschikbaar

Onze Bilinga vlonderplanken zijn ideaal toepasbaar voor een vloer onder uw overkapping of terras. De planken zijn gedroogd en rondom geschaafd.

Houtsoort
Billinga is een mooie goudgele hardhoutsoort met een speelse structuur. Door weersinvloeden zullen de vlonderplanken een potlootgrijze kleur krijgen, mocht u toch liever de kleur behouden kunt u het product bewerken. Bilinga is relatief zwaar maar goed te bewerken en heeft een duurzaamheidsklasse van 1-2, wat neer komt op 20-25 jaar. Bilinga is een stabiele, vormvaste en duurzame hardhoutsoort, maar wacht desondanks niet te lang met het verwerken van uw vlonderplanken en zorg voor een goede bevestiging. Leg de planken na ontvangt niet in de zon, of een luchtdichte garage, gebruik eventueel afdekzijl tijden de zomerse dagen.

Kortom zijn Bilinga vlonderplanken een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 21x145x3650.

Specificatie
Houtsoort: Bilinga
Dikte: 21 mm
Werkende breedte: 145mm.
Afwerking: Rondom geschaafd

LET OP! Dit is een salespartij i.v.m lichte verkleuring en vochtvlekken. De kwaliteit van de planken is nog uitstekend.

-De vochtvlekken zullen vanzelf verdwijnen door de regen. Dit kan eventueel versneld worden met ontweringswater of een schuurmachine.

Productspecificaties

Houtsoort Bilinga
Model Vlonderplanken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 21 mm
Breedte 145 mm
Lengte 3650 mm

Accessoires