Geïmpregneerde Palen

Gaat u aan de slag met een groter bouwproject voor buiten? Een veranda, carport, schutting of tuinhuis? Dan zijn geïmpregneerde palen onmisbaar als stevige basis voor uw nieuwe constructie.

Extra bescherming

Met geïmpregneerde palen van vurenhout kunt u alle kanten op. Vuren is een zachte naaldhoutsoort en daardoor makkelijk te zagen, schaven en schroeven. Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop nu afmeting 70x70x2700 of 90x90x2700. Het maakt niet uit wat u wilt maken van vurenhout: alle bewerkingen zijn goed uit te voeren. Om de duurzaamheid voor buiten te verhogen, is het een verstandige keuze om de vurenhout palen te bewerken. Zo kunnen geïmpregneerde palen wel 10 tot 15 jaar meegaan! Het impregneren van hout & tuinhout brengt nog een ander voordeel met zich mee: het helpt tegen schimmel, houtrot, bacteriën, groene aanslag en aantasting door insecten, zoals de boktor. Extra bescherming aanbrengen is dus nooit verkeerd!

Verduurzaamd hout

Geïmpregneerde palen gaan altijd langer mee dan onbehandeld hout. Vandaar dat geïmpregneerd hout ook wel verduurzaamd hout wordt genoemd. Heeft u palen nodig voor een schutting, dan gaan deze voor een derde deel in de grond. Nederlandse bodems staan erom bekend vaak vochtig te zijn door regen en grondwater. Juist daarom is het gebruik van geïmpregneerd hout extra belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor andere toepassingen buiten, zoals geimpregneerde rabatdelen of geïmpregneerde vuren latten. Heeft u advies nodig omdat u twijfelt over wel of geen geïmpregneerde palen? Het team van Houtdirect denkt graag met u mee, laat het ons dus weten als er vragen zijn.
 
Sorteren op
1 resultaat

Vuren palen geïmpregneerd 90x90

Lengte: 3000
€ 20.00 incl. btw