Filters

Geïmpregneerde Latten

Vurenhout geimpregneerde latten zijn geliefd als houtsoort voor een dakbeschot. Voor de toepassing binnen is het impregneren geen vereiste, voor buiten is het impregneren van hout & tuinhout onmisbaar om de duurzaamheid te verlengen.

Geïmpregneerde latten

Bij online houthandel Houtdirect mogen geimpregneerde latten natuurlijk niet ontbreken. Wij verkopen onder andere vuren latten geschaafd geïmpregneerd van 21x48x4800. Omdat vurenhout makkelijk te zagen en te bewerken is, kunt u de geïmpregneerde latten eenvoudig op maat maken. Veel voorkomende toepassing binnen zijn: kozijnen, puien, ramen, deuren, vloeren en plaatmateriaal.

Een geïmpregneerde constructie

Het is niet voor niets dat geïmpregneerde latten zo populair zijn in de bouw, bijvoorbeeld bij houtskeletbouw, gevel regelwerk of een dakconstructie. Door het regelwerk voor de planken en balken te maken van kwalitatief goed hout & tuinhout, bouwt u een duurzame en stevige basis voor de constructie. Van kapschuur tot veranda, met geïmpregneerd hout heeft u een langere levensduur en heeft u uiteindelijk meer plezier van uw werk!

Online houthandel Houtdirect

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten modellen hout en houtsoorten., dus ook geimpregneerd hout. We voorzien u graag van de beste materialen en geven daarbij advies op maat. Zo weet u zeker dat u kiest voor de juiste houtsoort. We streven er naar om alle producten voor uw project te kunnen leveren. Zo bieden we naast houtsoorten als douglas, vurenhout en eiken, ook alle bouwproducten die nodig zijn om een project te realiseren. Maak gebruik van het voordeel dat u al uw bouwmaterialen eenvoudig online in één webshop kunt bestellen. Heeft u nog vragen? Bel dan 0416 - 760 800 voor meer informatie.
 
Sorteren op
2 resultaten

Vuren latten geschaafd geïmpregneerd 21x48

Lengte: 3000
€ 5.40 incl. btw

Vuren latten geschaafd geïmpregneerd 21x48

Lengte: 3900
€ 8.95 incl. btw